Geng (s)

Monday, December 30, 2013

new year eve

Assalamualaikum


Waaaaaaaa....dah nak masuk taun baru.Rasa baru ja dapat keja.Bulan 3 cukup la setahun.

Perancangan 2014 nak sambung study.Sambung slow slow tak kisah lambat habis pon janji dapat degree.Tetap pilih uum so wait for me girlss :D
InsyaAllah bulan 4 ea.

Nanti boleyh la kita round round dengan keta lama sikit.Takde laa aku bawak korang 100m je macam haritu..hahaha

Tu pon dah feeling gile konon nak pegi jauh


Photo: *Otw Penang*
#verrrangan
instagram unaazira

Gambar ni nampak macm Tyrah pulak driver,ishh tak puas haty betul!!


Haaa dah berani buat kacau dalam uum.Hikssss xpe sebab cheq still ada matric card.
Belom expired laiiiii.

Apa laiii ea azam taun baru??Kawin??Tu tiap tiap hari punya azam tuh.

Takpe,taun baru punya azam so taun depan la pikior.


Photo: Rindu nk jumpa.. rindu nk b'gelak.. rindu nk merapu.. paling x boleh lupa peristiwa di gopeng perak hahahaha.. lawak abis.. tambah2 ad mak mak nakan yg otak sekepala ng kita..
kebetulan spek sama

Beloved kazen yg pipinya ja chubby tapi badan keding macam budak form 3 or form 2 also can.
Tapi sekarang badan dah tak keding sebab ada baby kat dalam. 

Cant wait to see Nina be a mother.Maybe in March.Huuu mesti orang ingat hang dukung adik nanti.heee (Y)




p/s : i'm always a mother coz people called me 'ummi' ;p


♥ With love by Nazeyra ♥

2 love(s):

fadh leyanie said...

selamat tahun 2014 ! =D

Elvy Nellysha said...

selamat tahun baru akk sayang !!
:)

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias