Geng (s)

Tuesday, April 15, 2014

Jadi Budak Baru

Assalamualaikum ♥

Lama betul tak layan blog.
Alhamdulillah dah dapat tukar balik Perlis yeayyyyyh.
Happy tahap gila.Tapi sedeyh tahap bangang sebab kena tinggal kesayangan kesayangan di keyel nun.sobs T___T

Muka berlagak kuat ni kena bagi speech masa majlis perpisahan.
Memang 'hujan' dalam bangunan la kan.


 
hadiah tetap xlepas ;p


Memang tak boleyh cakap.Nangis ja lebih.Korang jahat paksa jugak aku cakap.
So aku nak cakap dekat sini la.Face to face tak boleyh.Sedeyh

Tenkiu sebab layan Umi baikkk sesangat.Sayang Umi macam sedara sendiri.Ajar Umi benda yang sepatutnya boleyh buat sendiri tapi suka mnyusahkan korang.Belanja Umi makan.Bawak Umi jenjalan *memang jalan kaki pon*. 
Halalkan semua makan minum dan ilmu yang korang bagi ea.
Sayang ketat ketat.Nak hug kuat kuat.

 
Last day

Dah takde nak boleyh masak sesama


 

Dah takde nak selfie memalam kat ofis


Itu semua kenangan.
Takkan lupa dalan ingatan.Much love.

Jadi budak baru kat Perlis.Adatlaa selalu kena usik.
Siap ada driver hantar pepagi.Aku nak drive dya tak kasi
My bodyguard.My only bro.

Tapi kat sini balik petang siap selfie lagi haa.Dapat la jugak bagi Kak Emy jeles sebab balik pukul 5.pffftt hahha ~~~
Balik Perlis boleyh merewang merata.Best.

 
Balik keja selfie

dalam tandas selfie.sb xde akses lgi

 
merewang kat pantai

Since Dayah dah pencen balik kampung maka aktiviti melawat tanah jajahan akan diperhebatkan.
Hope dapat sesuaikan diri dengan suasana baru.Orang baru.Skop kerja yang baru.

Tapi still Utc Sentul is the best place yang aku penah pegi sepanjang hidup.Nanty nak gi melawat keyel lah.

Bye from umi. xoxo


 p/s : sini tak de orang nk jadi mangsa usha.haha


 

♥ With love by Nazeyra ♥

2 love(s):

Umie Artoqiemie said...

alhamdulillah dapat perlis . syukur!

fadh leyanie said...

dr hrtu merancang nk ke utc tapi xsmpai2 lagi..:D

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias