Geng (s)

Sunday, January 30, 2011

FIRST STEP?!?

Assalamualaikum!Fisrt time buat blog,tapi satu haram aku x reti.Lantak lew kan,janji aku happy,ha3.Blog ni untuk suka-suka hati aku jew nak tulis apa.So,if ada yang terasa kalau aku kutuk-kutuk or ada kena mengena dengan orang yang membaca tu,faham-faham jew la yer sb aku akan kata,"ada aku kisah!".HAHAHAH.Orang nak kata kejam ke ape kew biaqla kat hampa la noo.Aku nak tulis story from my reading,experience n observation aku.So,go go chaiyuk!HAPPY BLOGGING UMIE NAZIERA!?!


♥ With love by Nazeyra ♥

1 love(s):

Kay-E said...

yeah ummi dah jadi blogger...hahaha

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias