Geng (s)

Monday, January 31, 2011

I'm Sorry I Love You

Aku memang minat gilerr dengan drama korea.First drama yg aku dok melangut depan tv dengan mak aku dulu cita Stained Glass,Kim Ha Neul n Lee Dong Gun.Wah,romantik gilerr cita tuu n of course la cedih.Tapi dalam banyak2 cita korea,yg paling cedihh n paling bnyak air mata aku meleleh cita I'm Sorry I Love You.Lakonan So Ji Sub dgn Im Soo Jung (ensem hero dya).Aku paling suka lagu cita nie,tp bukan yg dalam bahasa korea punya,yg lagu english dya tuu.Minat punya pasal aku cari lagu dya dlm youtube,dah dapat lirik apa lagi,karaoke la dlm kelas(sowang2 jew la).Pastu minah kat sebelah aku tuu pown keja tutup telinga n bengang sebab time cikgu mengajar aku dok nyanyi.Mana satu yang dya nak dengar kan(padahal dya pown 2x5 ja menyembang dgn minah sebelah dya plak).Cita nie memang terbaekk yg aku pernah tngok n aku nk kongsi dgn sume sb ni kisah cinta yang sampai membawa mati.Pompuan tuu nak mati sekali dengan balak dya sebab dya cakap balak dya dah kesunyiaan masa hidup n dya tak nak balak dya kesunyiaan lagi lepas mati(JGN TIRU PLAK).Aku nk kasi korang baca lirik laguu nie.Layan..!

It seems that i love you
from the moment i found you
and i've known about sweetness of love
since you came into my life

but now you've gone away
and i spend days missing you
then the leaves start to fall down
like the hope inside of me

and i've came back to the wonderful moment
when you're there and took my breath away
then you smile at me and left me speechless
i realized that you're my angel
now i begin to hope again

one day you'll come back to me
and give me the sweet kiss
then our love'll last forever
always in my dreamts when i feel so weak
you're the one who raised me up
so please my baby don't leave me
alone in the darkness
why did you walk away and steal my life
i've been lost and so confused without my angel

sometimes i can't help falling down
without you next to me
and i've tried so hard
to forget every memories i've had with you
but i miss you even more
and i don't wanna hide away
i just wanna show you the truth 
that i love you


one day you'll come back to me
and give me the sweet kiss
then our love'll last forever
always in my dreamts when i feel so weak
you're the one who raised me up
so please my baby don't leave me
alone in the darkness
why did you walk away and steal my life
 i was always strong while standing back you

but now i've been dying inside
you're always there to wipe the tears
for me and hold me up
but how come this only happen in my dream
why don't you come back here with me my baby?
then my dream'll be the real story
i'll be there with you just to say
sorry,i love you..





♥ With love by Nazeyra ♥

3 love(s):

Kay-E said...

romentik rupa nya mak aku ni....

ummi naazira alias said...

tuu la,ampa xknai mak ampa g..maw mai angin jiwang karat tu,fuhh..layan beb!

Kay-E said...

hahahaha

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias