Geng (s)

Friday, August 24, 2012

Selepas raya

Assalamualaikum

Selamat hari raya.

Masih dalam mood raya eak.Berapa banyak ketupat lemang rendang lontong yang korang dah baham?!hehe.Boleh terbarai perut dibuatnya  makan macam macam raya ni,tu belum raya korban lagi tu.

Tapi aku tak makan ketupat lemang tu semua,makanan berasaskan pulut aku tolak ketepi.Tak lalu seyh~~Kawan aku cakap hilang satu nikmat dunia sebab tak makan ketupat.Eak????

Raya kali ni sangat best,sebab dapat kaut duit raya.Waaaa,manyak masyuk!!!Sepupu aku jeles sebab aku kaut banyak duit raya dari dyorang,kahkahkah.Padan muka =P

dekat minah ni jer aku xsempat kaut duit raya,kedekut!!

Memang seronok raya,tapi lepas raya dah tak seronok dah.Aku nak kena tinggal rumah pulak.huhu

3.9.2012 ni dah kena daftar kat UUM.Walaupun dekat nak mampus dengan rumah tapi still rasa sedih sebab tak boleh selalu layan tv dah,tak boleh layan korea,hindustan,mega movie.hukhukhuk

Satu harammm persiapan pun tak buat lagi.Yuran pon tak bayar lagi,dah la mencekik darah yuran dya.Naseb baik ada PTPTN,hehe.

Seminggu ja lagi wey,semak kepala dibuatnya.Paling semak is minggu kena buli,minggu suai kenal.Siap sedia minyak urut sebab comfem kena jalan jauh,UUM luas pulak .

Tapi redha je la,sebab nak belajar kan.Wish me luck guys. =')



♥ With love by Nazeyra ♥

5 love(s):

syakirah izwanie said...

Salam Aidilfitri (: Semoga success dalam hidup dunia dan akhirat. Stay healthy. Assalamualaikum.

LYAfrina said...

student..msh ade pluang dpt duit raya..

moga sukses yer..

umishahirah. said...

wah umiiii :) all the best tawukkk. salam aidilfitri :)

Hanis MY said...

Wahh course apa? All d best dear. Btw cantiknyaaaa bj pokadot tu i likeee

syakey said...

kasik sikit tips kaut duit raya secara bergelen gelen.

sbb duit raya dah kurenggg dapat dh diorg ingt dah besaq T__T

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias