Geng (s)

Wednesday, August 29, 2012

Reborn of Umie Naziera

Assalamualaikum

Muka sepupu aku nie ada orang cakap sebijik macam muka aku kecik kecik dulu.Kira macam aku dilahirkan semula la.





Yang kiri tu sepupu aku,Nur Farhin Insyirah.Yang kanan tu aku la.muehehe.

Gambar dari post ini.

Untungla aku,boleh tengok balik diri sendiri masa kecik kecik dulu.haha




Satu tabiat minah tecik niy,dia suka dengan budak lelaki.Kalau ada budak lelaki ja mesti muncung mulut dya nak kiss.Nak kiss okeh!!Mawnya lari boy tu.

Macam ni ha..


Tapi kalau dengan girl pulak,dya keja nak tampar je.Jeles kot,hehe!Seronok tengok dya serang sepupu sepupu girl dya yang budak budak lagi tu,seyes garang nak mampos.



♥ With love by Nazeyra ♥

5 love(s):

fadh leyanie said...

hamboih..tecik2 lagi dah pandai,babap kang.Muka mmg sama,.untung la si tecik tu boleh tgk muka dia yg dah tua :P

syahirooAhmad said...

hahahha.. tomey2..... tak pe. dah besor nt mesti jadi seorang yg pemalu... sopan santun cam norjuma.. hehe

Hanis MY said...

reborn gitu kellas ha ah la cm sama je, lawak ok nak kiss kiss gitu tomei sungguh!

syakey said...

ni nak kata kecikkecik dulu tomeyyy la ni ye :P

Papa Mifz said...

eh boboy patut suka la,napo nak lari...hehe

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias