Geng (s)

Saturday, November 17, 2012

Teman study

Assalamualaikum


Skarang dah tak boleh taip entry panjang merapu berjela-jela
hanya mampu blogwalking tapi just silent reader =='
apa ni apa ni

dan skarang dah ada teman baru yang dulunya aku tak suka dya
tapi sebab nak stay up malam malam
aku terpaksa pilih dya jadi teman baik

what to do
we are best friend-to-be now


*how i hate u nescafe,tapi kalau tak minum ni comfem pukul 9 lebih aku dah terbongkang atas katil



♥ With love by Nazeyra ♥

5 love(s):

Hazmin Hamudin said...

Nescafe dan student memang tak boleh dipisahkan semasa study lewat-lewat malam... :)

Papa Mifz said...

dulu hingga kini nescafe lah peneman PM...siang dan malam...:)

Nelly Strange said...

singgah blog nelly jgn lupa tau ! hahaha

Jue Azis said...

Saya tak suka kopi and nescafe ..:P

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias