Geng (s)

Saturday, December 1, 2012

Randoms

Assalamualaikum

Halooo my sweet hunny bunny sweety readers! *cengkerik*

First aku nak membebel pasal gambar dalam blog ni.Hilang p mana tak taw!!!!!

Tujuan update blog : Dengki dengan Jue yang dah update blog dya. Dengki giler dengan hang weyy :p

Tajuk pon randoms,so aku hentam je lah story story dalam life aku dekat uum.

E-Day

Sepupu kamceng aku dah jadi tunangan orang pon. 11.11.12 hari tu majlis dyorang.Sekali tengok macam tak percaya dya ni umor 22 tahun,sebab serius badan dya macam budak form 2.Sebab tu aku cakap kat dya yang dya kena mintak kebenaran mahkamah sebab nak kahwin bawah umor.hahaha *naseb hang la dpt sepupu kuat mengusik mcm ni*.

Demi sepupu kesayangan aku ni,straight dari uum aku pegi terus rumah dya hari tu.Lepas kelas abang aku terus amik.Terharu dop Nina?!




semakin hari semakin tembam di uum 

Yang lawaknya,orang selalu tanya dya darjah berapa.Darjah okay!Kalau tingkatan berapa boleh tahan lagi,hahaha.Aku gelak memang kuat sangat masa tuh.hehe

muka hampir sama kan :)

Kat bawah ni pengantin bawah umor betul betul punya ;')


Hang-out

Sewa kereta pegi Padang Besar.Saja bawak kawan aku jalan jalan situ.Before cuti deepavali.Dyorang shopping nak sambut deepavali la.hahaha


Kelantanese..aku xda sb aku local.Perlis mariii maaa


Besties

Jumpa jugak dengan sayang sayang aku akhirnya.Tapi gambar tak banyak sebab tak boleh upload.Weyh,rindu gila babenggg dekat hampa.Tapi tak semua ada.Lagi 3 orang tak dapat dikesan.hehe.

Siang shopping,malam bowling.Terbaikk,terkiiiok!!

Dari kiri Duta TM,Duta MARA, n Duta UPSI. =B



Camwhore

Tak taw nak cakap apa

ya habibi ya maulana





Thats all.Nak sibukkan diri dengan grup assignment,presentation and quiz.Oh,ofcoss FINAL!!!Cepat je masa sekarang nie,bulan depan dah final.hmmm.. Selalunya bab bab study aku final atas katil ja.LOL

Daa korang XD

p/s : kalau gambar2 ni hilang lagi,memang satu masalah aku nk reupload,grrrrrrr!

p/s : ok,aku dah update blog Shah n Jue oiiii



♥ With love by Nazeyra ♥

4 love(s):

cik wanie Lovela (CWL) said...

makin cantik skrg

Jue Azis said...

gambar xdop!

LYAfrina said...

bestkan zaman blajo ni..ambik gambo byk2 wak kenangan.. akak ni, selalu belek album lama msa blajar dulu..fuhh rindu saat tu

Nelly Strange said...

kak bila lagi nak kawen ?? :P

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias