Geng (s)

Sunday, January 13, 2013

Holidayy

Assalamualaikum

Weeppyyyy.Dah holiday!!

Lepas habis ja paper TITAS petang tu,terus kemas kemas barang nak balik.Nak balik malam tu jugak.Tak kira!Tak kira!

Dan terpancarlah kejelesan di wajah seorang rumet.Oh yeahh..Dya ada satu paper lagi,kita dah habis.Hehe.Jangan marah marah aaa.. =B

Malam tu agak penat la tolong Tyrah angkut barang simpan dekat pantry,berat noks!Nasib baik aku dah bawak balik separuh barang barang aku.Untunglaaa orang dekat <------- itu kata kata orang jauh yang jeless. 

Dan yeay,i'm home now.For good?Sebulan ja weeyyyy.Benci.

Dan ada interview pulak 30 Januari nanty.Hope sangat sangat dapat.Aminnn.

Oklaa,ciao dulu.Daa~~    
♥ With love by Nazeyra ♥

3 love(s):

fadh leyanie said...

"untung la rumah dekat" ayat ni mmg dah jd tradisi bg mereka yg tinggal jauh . slmt bcuti ! :D

Miss A said...

all the best untuk interview nanti, saya 30 jan nak masuk UIA balik. hehe :)

BW here!

fadh leyanie said...

lamanya blog ni cuti..:D

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias