Geng (s)

Saturday, April 20, 2013

COLD ONE

Assalamualaikum


Uuuw.Sekarang bajet duduk Korea woot.Suhu 10 degrees dari pagi sampai malam.
Haha.Sejak buat ot sampai malam nie,aku jadi lupa rasa kena panas matahari 
*kerek tak?*

Keluar rumah pagi lepas tu dalam ofis pulak suhu kadang kadang below 5!Perghh,biru kuku aku.Terlampau sejuk.Muka dengan bibir kering pecah pecah dah.Orang yang tengok aku dekat kaunter maybe fikir mayat ke orang.sigh...

wajib pakai sweater


 
Balik 10 malam tiap taip hari.Sabtu ahad pon keja,sebab boring duduk rumah.Ada orang kata,"jgn kejar dunia sangat".Hah,dah duduk rumah macam dalam peti besi baik masuk ofis,dapat duit.Hohoho.
 
Nak tengok dunia pon time rehat hari Jumaat je la.Baru dapat rasa panas matahari,bhahaha.
Sempat rewang dekat Festival City semalam.Lepas tu terrrrrrr masuk lewat ofis.Errr,sorry bos!
 
 

makan ayam terpenyet
 
Sekarang sibuk dengan 5S. Apa tah 5S tu.Hehehe.Kira kena decorate ofis la.Memang amalan JPN pon.
So sambil layan public,sambil layan otak masing masing yang gila perabih buat 5S ni.Sebab audit dah nak datang.

 
 
 
 
 
Semua buatbuat sibuk nak habiskan 5S.Hahaha.
 
 
Okaylaa,nanty sambung update lagi bila free.
 
 
Opsss,satu lagi.Yang paling best tiap tiap malam semua mesti berkumpul depan mesin punchcard tu nak tunggu pukul 10.Best moment ever =B
 
"time is what u made",kata mesin masa doraemon ni
 
 
Okay.Wasalam
 


♥ With love by Nazeyra ♥

4 love(s):

LYAfrina said...

eyh..kerja sampi ke mlm ya?

アヌム said...

syok ye keje heeee

boni kacak said...

memang betul-betul tumpu cari duit ye??hehe

fadh leyanie said...

keje dalam suhu yg sejuk kena pakai baju tebal2 le..:D

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias