Geng (s)

Tuesday, April 2, 2013

Short Update - New Life

Assalamualaikum

Hye.Dah masuk bulan April ni kira genap sebulan la aku tak hapdate sini.Serius rindu gila nak blogwalking n taip entry entry merapu aku tuh.

Dan bulan April jugak kira genap sebulan aku masuk alam baru. Alam pekerjaan.

Yes!Alhamdulillah.Tiga kali interview aku dapat jawatan tu.Pembantu pendaftaran kat UTC Sentul ni haa.Kira dah sebulan aku jadi pemastautin tetap dekat Kl.Dan sebulan jugak aku jauh dengan family.

huhu.Part ni yang paling sedeyh taw tak!

Rindu UUM and loving frenzz.Mishhhh u mishhh u!!

Tapi Alhamdulillah,dapat kawan2 baru yang satu kepala.Caring each other,sebab kami baru lagi dekat sini.Baru nak kenal Kl =B

kami housemate and colleague 

The worst part is...keja sampai 10 mlm.Perghh,naseb baik bujang.Kalau dah ada laki tak tau la camna kan.Tapi paling best sebab dapat kelim OT tebal doe.Masyuk gitu!!

Tengah taip entry ni pun sebenarnya tengah buat OT ni.Nasib baik dapat rumah depan tempat keja ja.Balik malam malam pon tak risau sangat.

Ok daa.Nanty taip lagi.Public dah ramai.

Wassalam.Lebiu.




p/s : dekat sini jiwa kacau sikit!!hmm..





♥ With love by Nazeyra ♥

4 love(s):

syahirooAhmad said...

wahh. dah kat kl.. dekat tu.. boleh la lepak sama..

Umie Naziera said...

Biasa aja dong =B

アヌム said...

wah tahniahh :) keje rajin2 ye..

LYAfrina said...

ptt lama x nmpk kelibat..selamat memasuki alam pkerjaan

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias