Geng (s)

Wednesday, June 6, 2012

Flashback =)

Assalamualaikum


Tiba tiba ja teringat nak share  gambar gambar niyh.

Ini gambar zaman kalau hingus meleleh pon tak reti lap sendiri lagi.

aku memang xsuka dimekap,ini dipaksa okeyh!

Gambar bawah ni seksi taw.tutup mata!tutup mata! auuucakk!


Time niyh ada kenduri kahwin,mak saudara aku kahwin.Aku dengan abang aku curikk coklat hantaran yang panjang kat belakang kami tuh.hihihik


Bawah niyh dengan sepupu aku.Oleh sebab dya lahir 1 JUN 1992 dan aku lahir 2 JUN 1992,so kami sangat kamceng waktu kecikk.Pandai mak aku dengan mak dya plan ek??eh =.=



Itu ja entry merapu kali nyh.And thanks for those wishes on my birthday =P
Love u all 


♥ With love by Nazeyra ♥

6 love(s):

ZF said...

aku lgsung xde gmbr2 lama cm ni...

syakirah izwanie said...

Alahai, dengan post ttg zaman kanak-kanak plus lagu macam masuk feel je :) Saya rindu zaman hingus meleles tuu. Hihik :p

Hanis MY said...

Comeinyaaa dia.. Best birthday selang sehari je dgn sepupu leh celebrate sm2...

Fatin Ismail said...

nice date.. pandai plan. hahahha <3

Papa Mifz said...

mengimbau nostalgia nampak...:)

Farahin Ahmad said...

hepi belated birthday :D

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias