Geng (s)

Monday, September 10, 2012

The begining

Assalamualaikum

Minggu ni start kuliah.Jadual hari Isnin dan Khamis sangat pack.Dari 8 pagi smpai 3.30 petang,non stop!

Itu okay lagi,yang tak okaynyer bila kena ulang alik dri dewan 3 ke dewan 6 lepas tu dewan 3 balik then dewan 6 pulak.Tak sampai sebulan kurus aku dibuatnya.Sakit tumit derr.

Yang rilek hari Ahad dengan Selasa sebab 1 kelas ja.Hari Rabu free terus,hahaha.Ada yang jeles kot.

Kelas Political Science dapat lecturer from Zimbabwe.Mana tahan beb!Memang la aku faham English tapi slank Zimbabwe dya tu pekat sangat.Confius confius!

Dr. Knocks nama dya.Dya cakap mak dya tak pandai English dulu,sebab tu terbagi nama Knocks.Naseb ada 's'.Hahaha.Meh ketuk ketuk.

Yang tak menahannya,subjek Modern World History aka Sejarah la kiranya,kena belajar dalam English.Giler mana nak faham bhaiii.Masuk bilik kuliah tu ja pon dah ada aura negatif,mengantuk.Ini pulak kena belajar Sejarah plus in English.Dah la lecturer strict nak mampos.

Dengar dengar dya cakap 1 soalan kena jawab dalam 10 ke 15 pages.Nahaaaaiiii!



p/s : petang Selasa balik rumah sb Rabu free.Yeaahh!!


♥ With love by Nazeyra ♥

5 love(s):

Papa Mifz said...

habis kuliah g urut tumit tu yer...hehe

faiq said...

modern world history..peh mst belajar pasal julius ceasar ni

LYAfrina said...

tetiba rndu zaman blajo dulu..
hehe..xpela..secara x lansung dh exercise tu

LYAfrina said...

tetiba rndu zaman blajo dulu..
hehe..xpela..secara x lansung dh exercise tu

アヌム said...

ahaa goodluck! hee

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias