Geng (s)

Wednesday, September 19, 2012

Dah tak laju laju

Assalamualaikum

Weyyy,skarang tak dapat online laju laju dalam bilik.Sebab wifi dekat blok aku ada problem menatang apa tah.huh.Seyes geram.Kena turun bawah,cafe baru boleh online.

Nak masuk Learning Zone tengok nota pon tak boleh,bukak fb dengan blog lagi la (eceh).hehe.Blog dengan fb tu yang penting.Study tu,hmmmm..haha.Sama penting la kiranya.Duduk dalam bilik dengan rumet tanpa internet memang macam orang bengong.


Dah la cos sangat tough.Fully English tu okey la lagii tapi subjek susah susah la.Tak taw dapat follow ke tidak.Mintak mintak aku boleh buat.

Go go chaiyokkkkk



p/s : Khairul Fahmi Che Mat dekat sini tak sepet -_- haha

p/s : kat sini aku keja makan tido jer wey,kunun nak diet,harammmm





♥ With love by Nazeyra ♥

2 love(s):

LYAfrina said...

nmpknyer umie kna pkai broadband la.. adakn pakej utk pelajar

syakey said...

haaaa tough x tough,kta cuba yg terbaik k ;)

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias