Geng (s)

Saturday, September 8, 2012

COLGIS,bukan COLGATE

Assalamualaikum


Dah lama tak blogwalking sejak daftar hari tu.Rindu blog kot.huhuhu

Minggu suai kenal yang sangat tired.Naik bilik pukul 1 pagi lebih,lepas tu iron baju dengan mandi siap siap untuk esok.Malas berebut bilik air pepagi buta nanty,haha.Elok tak perangai??

Yeww,sehari berulang alik dekat 5 to 6 kilometer jugak kot.Dengan kawasan UUM yang berbukit,feeling feeling hiking disitu.

Aku dapat asrama kelamin.Eh???Hahaha,mula mula tengok nama rumet memang terkejut sebab nama dya Shah.Rupanya Shah Norazyanti.Bikin cuak saja.Budak Perlis jugak.

Kami di DPP Bank Muamalat iatu satu satunya kolej penginapan perempuam sahaja.No men allowed!

Aku course Pengurusan Hal Ehwal Antarabangsa (International Affairs Management or InTaff).Fakulti COLGIS bukan COLGATE!!Ada budak international,dari Indon n Somalia! (nmpak gigi jeeer)Mati laa kalau kena satu group dengan dyorang.Dah la semua subjek dalam English.

Kat bawah ada gambar masa karnival sukan UUM.Gambar kena raging tak amik pon sebab sibuk sangat berjalan merata tempat.Campus tour.




Ramai gila budak pantai Timur sini.Aku pon dok ghoyak Klate dah kat sini.Kat bawah ni minah pantai Timur la.

Puteri UMNO katanya...padahal cheers untuk netball

Kelantanese di tgh,kanan sekali rumet aku

Gambar bawah ni kami tidor dekat gelanggang futsal time lelaki pegi solat Jumaat.Letih,semua tidor terlentang dekat situ.



Woot.Hari ni last day minggu suai kenal.Kena buat  BAKSIS (bakti siswi).Kira macam khidmat masyarakatla.Dekat perkampungan tradisi dekat UUM ni.Nanty la aku story mory,gambar pon banyak,hehe.

Nak turun makan dulu,minggu ni makan free,minggu depan siap duit la!!

Bye bye bye


♥ With love by Nazeyra ♥

3 love(s):

Rara Nasiha said...

Wahhh, rindu la nak rasa sesi orientasi, dpt kawan baru. best! :)

farah said...

shah norazyanti???hihi....kwn kolah rendah aku dulu

Nelly The Strange said...

Colgis .. Bukan colgate ! Tajuk kemain ! hehe

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias