Geng (s)

Monday, October 1, 2012

Suami Aku Ustaz

Assalamualaikum

Wehuuu,lama tak merapu dekat sini kan.Kunun sibuk sesangatla.Padahal duduk dalam bilik ja pong.Malam ja turun cafe online.Blog,facebook,twitter then tengok learning zone UUM ni.Learning zone ni for lecturer update nota nota untuk kitaorang download.Senang kan.

Dekat sebulan duduk sini,tabiat gila novel kembali bergiat aktif.Sangat berkobar kobar nak baca novel bila terpandangkan novel Suami Aku Ustaz haritu masa jalan dekat Mall.So,tunggu apa lagi.Rembat saja lah *peace*.


Tengok sinopsis pon dah sweet kot wey.Lagi maw baca,perghh3!

Sinopsis baca dekat sini eak Suami Aku Ustaz.Novel beli sendiri eak.

Tajuk pon tau yang novel ni Islamik sikit.Tapi seyes tak boring wa cakap lu.Nama ja ustaz beb,tapi noty noty ugak taw,uhuks.

Kisah budax form 5 yang kena kawin (adatla citer novel) dengan abang sepupu sendiri.Dah tu mamat tu plak Ustaz yang ajar Pendidikan Islam dekat sekolah.Perghh,mana boleh tahan kan.Before ambik SPM dah kena kawin dengan cikgu sendiri pulak tu.
Eihh,macam best jerrr.hahaha  =B

Dekat Penulisan2u pon ada novel ni.Sila la menjengah.



Time sibuk pon sempat lagi aku rembat novel kan?Memang haru betul la.Tapi dah memang itu minat aku,jangan jeles yerr roomate.


Dah 6 assingment weyh.Tak termasuk kuiz dengan aktiviti sukan rakyat.Itu pon aku boleh buat rilek kencang dekat sini.Yo yo oo ja layan novel kan.

Layan 'mata'.opppsss~

Eh,group aku for sukan rakyat kena main galah panjang.Menatang apa tu eak??Dah la aku salah sorang pemain.



♥ With love by Nazeyra ♥

4 love(s):

LYAfrina said...

hehe..cepat2 siapkan assignment tu...

mcm best jgk novel ni..

Hanis MY said...

eh macam menarik je novel tu... takpe2 rilek2 pun siap jgk kan? hehe

Nelly The Strange said...

wah , cm syok je !! untunglaaa lau betul2 suami ustaz . hehe

syakey said...

novel suami ku ustaz tu, ustaz tu tak brape nk umphhh. hahaha. dia mcm kureng sweet lahh. XD

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias