Geng (s)

Friday, April 15, 2011

owhh!! Drama Korean paling HOT pown aku xpernah tengok..apa kes??!

Aku peminat drama luar terutama cita korea!!
Tapi yang lawaknya aku XPERNAH TENGOK cita winter sonata n stairways to heaven!!
biar betoii,haaa..memang betoi pown
lawak ek??!?



dua2 drama kat atas n bawah nie aku xprnah tengok..tapi yg bawh nie aku tngok versi filipina..
agak xbest sb heroin mati,aku nak dua2 hidup happy,huh



i'm sorry i love u..drama korean the best..walaupun last nyer dua2 mati tp sedih gila kott
citer ni..nangis aku nengoknyerr..try la layan..aku layan hero dya,so ji sup yg sangat ensemmm..
suke akuu


stained glass ialah first korean drama yg aku tngok..first time knl lee-dong-gun..ensem!

sad love story/sad sonata yg really sad!

banyak kot citer korea yang aku tengok selama nie..
yang kat atas ni best selected laa
ada lgi kat bwh niee
xlarat nk upload smua pic


yg nie sapa xtngok mmg rugi

trademark yg hot

dah arr..
t aku kasi entry pasai citer china plak..
hehehe
xminat kot citerr melayu


♥ With love by Nazeyra ♥

2 love(s):

Anonymous said...

aku pn sama, mmg lyn korean drama smpai lebam biji mata, tp boleh plak xtengok 2 cter kt ats tu..huhu

umie naziera said...

meh,kita layan sama2..

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias