Geng (s)

Tuesday, August 16, 2011

Exciting one!

Tajuk omputih tapi aku tulis bm jer la
MARTABATKAN BAHASA IBUNDA KITA,eceh!!

Kemarin bapak aku masuk wad!
huhuhu,cedih laaa.darah naik sampai 230 lebih
nasib baik xpecah pembuluh darah,kalau tidak xtaw la apa jadi

so,malam tuu kami satu family tido kat hospital
mak aku tido kat wad,n aku dgn abg aku berkelana mncari tempat tido
then jumpala tempat untuk kami yg musafir ni bermimpi seketika menunggu sahur

tadaaaaa

Ini lah tempat kami beradu malam tuh,tepi lif beb
time tido macam2 yg aku dengar,orang naik turun lif laa
tapi aku bab tido nombor 1
pedulikan semua tuh,pejam mata n padam!!

Then petang tuh bukak puasa dalam keta jerr,cedihhh!!
pegi bazaar Ramadhan then pilih2 lauk
petang tuh berbukalah aku dan abangku di tepi parking lot hospital
walaupun tengah kalut2 tapi macam2 jugak kami bedal
nasi lauk ikan keli,murtabak,sate *puasa ke puas,aku xtaw*

Malam menjelma kembali dan masih mencari tempat tidor
Kali ni lebih extrem ckit,aku tidor atas lantai beralaskan karpet kecik
best siot!!

tempat peraduanku

walau atas apa sekalipun aku akan tetap tido,krrrrohhh krrroohhh

nurse yg berkorban siang n malam

Tuhan mencipta mata untuk kita melihat keindahan ciptaanNya
*mood ustazah*
dan aku menggunakannya sebaik mungkin,hehehehe
ada doktor yang encem sangat dekat wad tuh
aku yang puasa tuh sabo2 je la
iskh3,dengan tingginya,putihnya,badan kental2 ckit,n kepala agal licin
tapi still ada rambut k
sekali tengok macam hero dalam Eiffel I'm In Love
~Samuel Rizal~


ni aku sempat snap dari belakang
eh,dua nurse tu potong stim betul arr
cbuk jer,wearkk

adoii,gambar blur akibat amik curi2
kan senang kalu aku p mntak tross dr dya ja*berani kerr*

Dan pagi tuh lepas sahur aku balik umah
dan trosss pegi sekolah lepas amik ckit short nap
dengan muka sememeh n mata sepet
aku pegi sekolah dgn harapan dapat tidor lagii kat sekolah
tapi bersembang dalam kelas smpai lupa nak tido

yaaa,thats all for today
aku cedih sebab ayah aku kena pindah wad
xleh usha doktor tu dahh
bye3

p/s:aku macam nak tido guling2 jer atas katil sebelah bapak aku nih,haisyyyh


♥ With love by Nazeyra ♥

5 love(s):

アヌムちゃん said...

moga2 ayah awak cepat2 sihat ye..doa2 ye..

umie naziera said...

tenkiu2

aiman fanboy k-pop said...

sabar yew???ada hikmah disebaliknya tuh.....

ZF said...

wah pengalaman yang best tu....

umie naziera said...

aiman :insyaAllah

ZF:mmg best pown tapi sakit belakang

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias