Geng (s)

Monday, August 29, 2011

Selamat Tinggal Ramadhan...

Pejam celik pejam celik *nasib baik celik* dah nak abih Ramadhan.Dulu sibuk nak sambut Ramadhan,sekarang kalut nak sambut Syawal pulokkk!!Baju raya yang dari sepasang jadik 3 pasang,uihh,dasyat!!Thanks to my aunt yg sudi sponsor sepasang baju raya.Heeeee,luv u!!

Last2 Ramdhan nie aku nak wish semoga kita semua mendapat keberkatan sepanjang bulan mulia nie.Semoga kita mendapat Lalilatulqadar yang dicari-cari tue.

Kalau orang lain berlumba-lumba buat ibadah,ari Jumaat ritu aku dengan geng-geng akuh pegi perabih bateri kamera kawan aku tuh.Kehkehkeh.Dekat Tasoh Lake Resort.Konon nak buat pic pre 'Raya Merdeka' la kan,ciap pkai baju macam2 kaum lagikk.Melayu,China,India *Bidayuh,Melanau xdak k*.Tapi yang harunya,bendera xbawak.So posing untuk raya 1Malaysia jer la.

Mula2 sampai memang xde orang.Dah puas bergolek atas tar tiba2 munculah beberapa bijik kereta kat citu.Malu siot!Dengan abang yang tengah hias dewan pown keluar tengok kejakunan kami berposing atas tar.Hahahahaaha

Anyway,memang best arr photoshoot kat citu.Lenkali nak g lagii la sebab banyak lagi tempat cantik yg xsempt nk explore haritue.


Taadaaaaaaaaaaaaa......tengok bawah nie


eh,tue kasut akuh

kalau patah buai tu naya oiiii...

bukan'Sassy Girl' ni tapi 'Sarsi Girl'

Tengok cikit cukup,sebenarnya banyak lagiii.Tapi segan nak tunjuk pic yang memang pelik2 tue..hahaha


So,aku nak wishh....


dan


p/s: jemput mai umah noooo...

                                                             
♥ With love by Nazeyra ♥

2 love(s):

ZF said...

korang ni layak jadi model jer la...

umie naziera said...

xmo2..

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias