Geng (s)

Tuesday, July 3, 2012

Video Perkahwinan Irma Hasmie dan Redza Syah

Assalamualaikum





Semua dah tau kot Irma Hasmie kawin.

Kalau tak tau sila check blog Beautifulnara untuk gambar gambar yang ohsem.

Dah tadi aku check dekat blog Beautifulnara ,ada post video perkahwinan si Irma nie.Jom layan.

Dan aku sangat touched *jatuh air mata* bila suami Irma cakap yang dya nampak Irma masah dekat Kaabah,dah terpegun disitu.Subhanallah.Indahnya jodoh Allah kan kan.
Perkahwinan dyorang sangat simple.Balik dari umrah terus keluarga lelaki datang merisik,bertunang.Dan tak payah tunggu lma lama terus dyorang kahwin.Kan sweet macam tu.
Hubungan yang direstui ibu bapa,no couple! Tak payah bercouple bagai nak rak,alih alih tak jadi kawin pong  =B
Hope dyorang survive perkahwinan ni dengan rahmat Allah,sampai syurga.Aminn.

♥ With love by Nazeyra ♥

4 love(s):

TwIstiEs*meSti Mau* said...

umie..jom kite khawen la senang????

jooooooooooomm laaaaaaaa.....


hahahahaha ;))

Nelly The Strange said...

sweet nya

:)

Papa Mifz said...

semoga mereka kekal bahagia...amin...

Hanis MY said...

Touchingnya rasa nk nangis uhuk2 semoga berbahagia dunia akhirat sweet sgt suka irma dan hasben dia

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias