Geng (s)

Wednesday, February 23, 2011

Ada orang terkena!

salam..
dari kemarin ada sukantara skowlah
penat + lelah + xlarat + ngantok + mcm2 derr..
gitu la budak skowlah kan
tp naseb gak budak form 6 xyah amek acara apa2
klau tidak lg naya badan aku yg MONTEL nih

tapi yg paling best nyer,pagi td aku,yayan,sarah,jieah n PATRICIA tertamanya
dh rancang nak kenakan AHINE yg slalu xprnh kena
ishhhh gerrrammmm

ari first rncang nk bagi ayaq cuka dlm klas
tp budak nih mcm jenis UNTA yg bole than lama klau xminum ayaq
FRUSTTT giler kemarin

tapi kali ni mmg rancang kaw2 punyer
kami,opsss,bukan kami,
aku bancuh ayaq cuka dgn garam(sempat buat experimen)
isi dlm botol mineral
bwk mai skowlah campur ayaq anggur
kaw punyerla..
dya yg lps penat p bagi makanan kt cekgu2 pown mai la dekat kami nih
kami punya kaw bancuh "ayaq anggur" ciap letak ais lagi..
hahahhahahahahahahha
dya minum punya layan n bawu sedaq ayaq cuka
bengang giler ek ,,

tu lah ahine
kami just  happy nak kasi ang pengalaman
asyik ang kenakan owang,
kami plak kenakan ang
huhuhuhu
sowy ek klau sakit perut
hihihihihi
nanti ada GOOD TIMING kami kenakan ang lagi taw..
hahahahahahah

p/s:org yg paling happy ahine kena ialah pat sb dya bengang kami bnyak kenakan dya..hehehehe..sory both of you...cyunk korang taw :)
♥ With love by Nazeyra ♥

2 love(s):

Kay-E said...

mmg ptt dia kena cam tu...

umie naziera said...

hahaha..betul3

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias