Geng (s)

Sunday, February 6, 2011

Short One!

  Salam!Nak kongsi rasa sakit hati+terasa hati+kecewa sikit+bengang dan macam-macam yang ada kat dalam ni.Sebenarnya,tak patut nak marah sangat dekat 'tuuttt'.Tapi aku ni MANUSIA!,bukan tunggul kayu or kaunter pemberitahuan jew.Jangan tengok aku SLOW macam ni,bolew buat or cakap macam-macam kat aku or buat macam aku ni WAYANG PACAK!Kalau nak buat sumthing tu,fikir-fikir la perasaan orang lain sama,macam mana kalau orang tu buat kat kita balik?Kita bengang tak?Kalau tak bengang pown cornfirm terasa punya la.Selagi aku bolew sabar dengan apa yang orang buat kat aku takpe la,tapi kalau aku dah tak bolew sabar,aku akan lepaskan kemarahan aku dengan teruk!Aku tak nak marah orang,tapi bila dh sampai naik kepala tu terpaksa la.Ni jew la aku nak share dengan blog aku nih,boleh release tension sikit.Cia0!Happy nitezzzzzzzz............

p/s :kalau boleh tumbuk orang pown seronok jugak ek?memang teringin sangat2 nak tumbuk orang,rasa PUASSSS sangat hati nih..:)
 
♥ With love by Nazeyra ♥

8 love(s):

Kay-E said...

ai xpernah aku tgk ummi macam ni....

ummi naazira alias said...

huhuhu..just nak release tension sb aku BENGANG!!saja bikin gempak..ha9

Kay-E said...

yor la 2....

ummi naazira alias said...

bengang kat orang taw,bukan beruang!

Kay-E said...

ada aku kesah...

ahin cas-zandra said...

awt ummuuuu huhuhuu

ummi naazira alias said...

xdak gapo aihh tuti oiit..

Kay-E said...

sibuk je cik tuti ni.....!!!!!!!

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias