Geng (s)

Wednesday, February 16, 2011

burfday girls..

arinie 16.2.2011...besday patricia n baitie,besttt birthday forever maybe
malam sebelum tuh,macam2 la yang ahine plan nak buat kat diorang nih,gtaw n janji macam2 dengan aku dlm FACEBOOK!
sampailah ari yang djanjikan..
kami punyala buat muka toya kat pat dgn baitie,konon2 xsedaq la besday depa
satu klas sepakat,memang baguih la 6 atas hamka
korang yang terrbaeeekkk!
pagi td kami tgh layan kalut buat rumusan bm,aku tiba2 la boleh dahaga plak
nampak ja ayaq mineral ahine,tross mintak(bukan maen minum jew taw)
ahine plak buat xtaw kat aku nih,aku angin n tros jew pelahap air tuh,
tengah layan nikmat minum ayaq tuh,tiba2...
perrrggghhhh!padu gila kepekatan GARAM dlm ayaq tuh..
mula2 no felling,natang apa rasa nih?
pastu bawu sedaq,yg tu ayaq untk PAT
xkan nk tercegat kat ci2 kan,tross p luah kt bwah takut pat taw
memang kureng ang ahine nohh...gerrr
aku punyala bawak ayaq tuh turun kantin,sowang pown xsentuh,ngek btol
second yg kena of cos la besday gulrz kitew kan
lepas rehat dya dgn confidennya minum ayaq mineral yg dya bawak
kami dah insert ayaq garam dalam tuh,baek punya minum n...
taraaaa,bengang giler kawan,hhahah
pastu yg terkena pulak sarah,yg nih aku kecian giler sb waktu sej time tu
nak kluar xbuleh,tros luah dlm kelas,loklaq..pening tros kawan
org yg pantang klau sua ayaq kat dya,min!pown kena gak..kawan ciap telan lagi..lagi naya
pastu besday gulrz sowang lagi plak kena,baitie..hahha(xtragik sgt)
pastuh brmulalah acara 'wajib' sambut besday,BALING TEPUNG + GLITTER!!
yg punya besday 2 owang ja,tapi yang kena satu kelas,apa kes?
tapi mmg best sambut besday dgn owng yg kita syang iaitu KAWAN2!
memang terbaek n xkan kita dpt jumpa lgi bila kluar alam skolah nih,rindulahh nanti
anyway,what ever happens just now,deep in my heart i wanna wish a very heppy bestttday ever to PATRICIA n BAITIE..
cyunkk korang!



p/s : bila besday aku nnti aku harap sgt korang xbuat mcm tu kat aku naa..pleaszzz..teruk weahhh!!huhuhu




♥ With love by Nazeyra ♥

2 love(s):

ahin cas-zandra said...

hahhaa...layan lorr ayaq garam 2 nohh..hehe...ambk ag :P

umie naziera said...

xpa2..budak2 jaat mmg camtuh,haha

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias