Geng (s)

Wednesday, March 28, 2012

Giler naiss tutorial.. *thumbsup*

Assalamualaikum


Sekarang trend Hana Tajima.Aweks aweks yang bertudung sekarang ikut style dya kan kan.

Sapa yang taknak ikut kalau dah cantik macam nie..





Cantik kan?

Meyh nak share tutorial for Hana Tajima style.Tapi ini superb sikitlaa.Sapa ikut comferm,memang comferm dapat perintah mahkamah untuk check mental dekat psikiatrik! OMG!!




Macam macam la sekarang nie!Aduiii.Lawak betul la.

Daripada jadi Hana Tajima terus jadi Nona Tangmana. LOL

Ingaattt!!Sapa ikut tutorial nie comfem orang kata psiko.Hahaha..

Naiss job Izzah :D



♥ With love by Nazeyra ♥

8 love(s):

ZF said...

dua 3 kali dah jumpa dya ni...hahaha

Umie Naziera said...

@ZF mmg gila ah dya nie..hahaha

Papa Mifz said...

papa mifz lebih suko wife pakai tudung yg biaso2 tu jer...:)

Mizz ErMa said...

ala, biasa la tu..bila da lama nanti, ntah2 makin expert dari hana tajima..mana la tau, kan? hehe

Umie Naziera said...

@Papa Mifzyg penting kita selesa n yakin dgn apa yg kita pkai :)

Umie Naziera said...

@Mizz ErMahahah,posible2!!

syahirooAhmad said...

style kan tudung hana tajima tu.. cuma tang dada tu kalau leh tutup habis... bia sempurna..

budak penjara said...

siyez ak x berkenan tudung cam hana tajima..nmpk lembik ngn tepek2 gtu kt dahi..huhu

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias