Geng (s)

Monday, May 28, 2012

Kami ada,kau ada??!

Assalamualaikum


*entry yg sepatutnya dipublish pd hari Jumaat


Entry niyh tak da kena mengena langsung dengan filem Aku Ada,Kau Ada??? eh.Sebab tadi dah depan panggung tapi sebab kejar masa terus tak jadi tengok filem nyh.tssskkk~~


That day is hari dating.Sebab Diana meninggalkan Perlis tanpa pamit,so bila dya balik dan didenda untuk dating bersama.Padan muko!! :P

First pegi nak tengok wayang,tapi sampai sana dekat pukol 12 dah.Tak sempat nak layan apa apa movie.Lepastu melencong main bowling.

Main bowling pakai longskirt.Kau ada???


Gambar dibawah dengan jelas menunjukkan  bahawasanya aku yang paling tinggi.yeaaa


Aku baru first time pegang bola bowling.Sebab selalunya aku main game bowling Zombi jerr.ehek




Kunun punya jauh main bowling,alih alih balik makan dekat Perlis jugak..choiii.




Dan sebelum balik sempat rembat satu novel.Memang dah lama cari novel nyh.Sehari ja aku habis baca,muahaha :D


Harap lepas nyh boleh keluar dating lagi ramaiiii.So,byeeeee



♥ With love by Nazeyra ♥

12 love(s):

ZF said...

xajak pown g main bowling

Umie Naziera said...

@ZFbuknya xmo ajk,tp mmg xdrancang pon..mla2 saja nk p jln2..heee :D

LYAfrina said...

seronoknyer main boling..lya dh bkurun x pgang bola boling ni...

eyh..novel tu ok x?

Umie Naziera said...

@LYAfrinaitu smbungn novel akhir sebuah cinta..agak best dan lawak lorhhh,tp part tgh tu pnjg sangat..overall best jugk laa

alyaclumsy said...

dah lama tak hangout tgk movie, main bowling.. uwaaa

Umie Artoqiemie said...

bahaya! takde pamit kene denda :O haha

Selamat membaca novel !!

Hanis MY said...

wee bestnya dating movie n bowling lg ha... terliur plak tgk air sirap bandung tu...

Rtp Farra Arisha said...

what fun! you and your friends surely enjoyed throughout the day. it has been a long, long time since i've been at bowling spot. hiks hiks

Papa Mifz said...

dah lamo tak main bowling...huhu

Nelly The Strange said...

amboi2 .. kemain dia jenjalan .. kurus tuh !!
:)

cik wanie Lovela (CWL) said...

atotomeynya dia

Fatin Ismail said...

Weeeee syok men boling Umiee <333

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias