Geng (s)

Thursday, April 19, 2012

Specially for ADAMs

Assalamualaikum




Lelaki itu bukan BANK , jika hendak apa maen oder saja. bila dah dapat terima kasih pun tak ucap.

Lelaki itu bukan KASUT, yang kau suka hendak tukar tiap tiap hari.

Lelaki itu bukan TUNGGUL , kau datang bila kau memerlukan then kau tinggalkan dia.

Lelaki itu bukan MICROFON , yang kau suka arah arah dia.

Lelaki itu bukan HARIMAU , yang garang memanjang, adakalanya dia manja seperti kucing memerlukan belaian.

Lelaki itu bukan CHEWING GUM, bila manis kau kunyah, bila hilang manis dia kau tuiihh tuuihh dia macam tu je.

Lelaki itu bukan BADUT , untuk hiburkan kau sambil kau ketawakan dia. sedangkan apa yang dia lakukan semata untuk kau.

Credit : Best Quotes 2012


Jarang aku jumpa ayat or  apa apa statement yang defend orang lelaki,hewhew.Selalunya orang lelaki ni kena hentam saja =B
♥ With love by Nazeyra ♥

5 love(s):

Papa Mifz said...

yer la jarang jumpo quotes2 yg menangkan kaum lelaki...nice quotes..hehe

syakirah izwanie said...

Yup. Nice quote. Btw, already follow your twitter yanggg :)

Nelly The Strange said...

ada sikit terasa ! hahaha

ஜ miss klanika ஜ said...

betul. selalu semua nak menangkan perempuan je kan.

Hanis MY said...

betul2 jrg jumpa quotes pasal lelaki sebab selalunya lelaki yg permainkan perasaan wanita hehe...

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias