Geng (s)

Sunday, April 29, 2012

Walimatul urus...

Assalamualaikum


Aku tak buleyh tengok orang kawin,geram habaq hang!! Jeles sebenarnya.

Dapat pulak jemputan kawin kemarin,cikgu aku kawin la pulak.Ishhh,memang kena attend la sebab nak usha majlisnya.Untung untung boleh curik idea untuk majlis aku nanty.hahaha


Yeahh,my ex cikgu sudah pon bergelar 'puan'.Puan Norafizah Ismail namanya.

Kami sampai lewat sebab last minute cari hadiah.huxhux.Janji dapat makan sudaaah.Lapaaoo

Banner pon cun,shoot dekat Kuala Perlis.Memang terbaik arh.


Cun kan pelamin?Tema white and pink.


The pengantinss. *pengantin yang duduk yer.bukan yang kiri or kanan tu,bukan bukan(geleng kepala)*



Lauk semua sedap sedap.Tak sempat snap gambar sebab memang aku pantang kalau snap gambar time makan.Tak tenang jadiknya.And yang paling geram is,time tengah makan tu ada dua photo-g makan sebelah meja kami.Sambil pegang empat bijik NIKON.pergghhh,memang kasi gua panas.

Lagi best bila ada kumpulan pemuzik tradisional punya persembahan.Dyorang main lagu hindustan woot!Cayaq dengaq.

Thanks for the gooodies!


Harus!Harus! dan harus! Mesti melencong jalan jalan sebelum balik rumah dan snap gambar. =B

Gambar dibawah sebenarnya portfolio kami untuk filem OMBAK RINDU 2.But watdefaakk!!Mana ada OMBAK RINDU 2..

Abang Osman Ali,tolong pertimbangkan kami!Plishhhh..




Lastly,terimalah kami yang sedang menunggu abang Haris..auwww!




Errr,tak macam Izzah pon.

Btw,nak wish selamat pengantin baru for Cikgu Fizah.Hopefully,berkekalan dunia akhirat dan jadi isteri solehah yer.Seyesly macam tak percaya yang cikgu dah kawin,ehehe.Cikgu suka buat cup cake,untunglaa hubby cikguu.

Insyaallah,lepas majlis cikgu niyh giliran kami pulak menyusul. <------- *Ahint yang cakap*

Okay,habis dah kot story merapu.Byeeeee



♥ With love by Nazeyra ♥

5 love(s):

LYAfrina said...

kad kawin dia cun sgt2..kalerful..ceria je... suka tgk pelamin zaman skarang..smua cun2,,hukhuk..jeles2

Atiqah Wadiah said...

selamat pengantin baru utk cikgu awk..smoga dorg b'kekalan buat selama2 nya :)

Hanis MY said...

selamat pengantin baru buat beliau dan suami... cantik tema pinky tu.. syoknya dating tepi pantai i likeee....

Rtp Farra Arisha said...

happy newlywed to the both of them! may they be happy forever and always. :) haaa, kerinduan dengan siapa di tepi pantai! hehehe

Nelly The Strange said...

comelnya pengantin . umie bila >?

:p

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias