Geng (s)

Monday, April 9, 2012

Jogging or walking?? LOL

Assalamualaikum


Regarding this post.Konon nak berjogging la berapa round.Kalau sorang sorang aku jogging dekat cikit sebab takut nak lalu trek sungai yang selalu aku jog tuh.

Then ajak la few frenz untuk ikut ramai menyihatkan diri.Ceh.Tapi sorang ja ikut pong.Jieah.

Dya sampai lewat sikit.Then start jogging.Eh,jogging ke Jieah??haha.Sebenarnya kami jalan je.Maleh pulak nk lari lari.Jalan jalan sambil tambah dosa.Gosip sana sini!

Dah jauh berjalan tiba tiba..nampak ada tapak kasut.Eh,lorrr,tapak kasut Jieah.haha.Sumpah aku gelak.Sorry sayang,hahha.


Gambar sebagai bukti.hehe.Ni dekat sungai hujung kampung akuh.Memang cantiklaa pagi pagi tengok sungai.Duduk tepi sawah padi dengan angin yang very the sepoi sepoi bahasa.Perghh.Best gua cakap lu.


Gambar tuan punya blog harusla ada membajet sama.haha =)


Jieah in da housee!!

Best kan walking together2.Lagi best kalau yang lain dapat ikut sama haritue.Sayang korang ketat ketat.
muah muah muah



♥ With love by Nazeyra ♥

7 love(s):

sabry oppa said...

singgah sini bace entry...

wah2...

joging ~~~

ops ! walking ~~

hahahahahahha~~

oppa nak buat tak ade mase...

keje ~~

Hanis MY said...

syok2 sambil bersenam sambil huhahuha dgn kawan best2!

Papa Mifz said...

keluar peluh tak...hehe

Umie Naziera said...

@sabry oppahew2,,ni pon sekali ja buat

Umie Naziera said...

@Hanis MYyeahh,kalau kumpul satu geng mmg hingaq

Umie Naziera said...

@Papa Mifzerrr...haha

Umie Artoqiemie said...

cantikla pemandangan sungai uh wah wah.
haha. sampai tertanggal tapak kasut sebab syiok jogging =="

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias