Geng (s)

Thursday, June 28, 2012

Frust menonggeng!

Assalamualaikum


Frust!frust!frust!

Giler kentang punya frust.

Rasanya aku paling cepat habis diinterview kot.Yang lain tak taw la pulak.Ada ke patut dyorang cakap aku tak layak for jawatan Pembantu Tadbir(PT) tu.

Punyala gabra buat last minute preparation,baca apa yang patut.Sebelum masuk interview tu cuak memang tak payah nak cakap la kan.Ada kakak tu cakap dya kena speaking,dushhh,cuak dah dalam perut.

Lepas dyorang tengok result SPM dgn STPM aku,dyorang cakap result tu terlalu bagus for PT.Seyes.aku tau tayang gigi je dalam bilik tu.Tak taw nak cakap apa dah,masing masing dok push aku suruh aku futher study.Siap rekomen kan course dekat aku lagi.muahaha

Apa yang aku study memang langsung tak ditanya kemarin.Untungla,interiew jawatan PT,tapi tanya soalan menyimpang jauh.Sesat betul!

Mana nak dapat penenmuduga macam tu kan.

Bila aku citer dekat abang aku,dya kata takkan jawatan PT tu nak orang yang result SPMnyer failed!!haha.Marah nampak bang!

Last sesi interview,lelaki yang muda tu cakap,"Agak agak awak dah tau yer jawapan kami."Oh mannn..

Aku terus balik,eh,terus pegi dating sehari suntuk.Jumpa kawan kawan.Lepak sana sini dengan baju kurung yang aku pakai for interview tu.Huh,frust tuh.

Btw,abang aku jugak yang hantar aku pegi interview kemarin.Tak kasi can langsung aku nak bawak keta sendiri.
♥ With love by Nazeyra ♥

9 love(s):

ZF said...

so dapat tak ni...???

Rara Nasiha said...

laaa, pe kes orang datang interview suruh smbung belajar pulak. sabar jela.

Umie Naziera said...

@ZFtah la ZF oii,rasanya tak kot :'(

Umie Naziera said...

@Rara Nasihaerr,pelik2 betul

Muna rahimah said...

Alaaa , confirm punye kak umie dapat :)

Papa Mifz said...

insyallah ado rezeki tuh...:)

fadh leyanie said...

lepak sana sini berbaju kurung,ayunya..hihi :)

LYAfrina said...

hehe.. moga2 ada rezeki yer..

Nelly The Strange said...

tak dapat ke ?
tak apa , akak ada rezki kat tempat lain , insyaAllah . :)

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias