Geng (s)

Monday, June 25, 2012

Smiling cheek to cheek

Assalamualaikum


Oh yeahh,Alhamdulillah.Dah dapat lesen keta.

Naseb baik sekali ja testnyerr,kalau tidak jenuhla nak topup duit untuk repeat kan.Aku memang mintak sangat sangat tak dapat tester JPJ pompuan.Sebab??

Muka dyorang memang serius memanjang.Cikgu aku cakap,memang kena jaga jaga sikit.Sebab dyorang mesti pancung kaw kaw punya.Ada yang balik bawak keta takder kaki tangan,kena pancung.Ahh,memang aku taw tu tipu,saja nak mengusik aku cikgu ni. ^_^

Berlagak hebat la sebab korang JPJ.Padahal lepasan SPM ja pon.

Naseb baik dapat tester lelaki.hehe.Dya keja menyembang ja dengan aku,bukan mengorat ek.Just tanya pasal study.Tapi hensem gak,mueheheh.Bila dah menyembang,memang aku main bedal ja bawak keta,ada satu trafic light aku tak bagi signal.Naseb baik lulus gak.Muchas gracia :)

Bila dah dapat lesen then nak try drive keta ayah aku.Tapi abang aku bikin spoiled je la.Dya tak bagi aku drive,ngeks.Jeles latueww. =P

Bila la dya nak kasi can dekat adik dya nie?Adoii,nanti aku tak reti bawak keta,aku salahkan dya la.Grrr..


Rabu ni pulak ada interview dengan SPA,pembantu tadbir.Interview Imegresen haritu tak lepas pon sebab memang dah taw dyorang buat interview tu sebab nk cukupkan syarat ja.Hampeh!!

Harap harap aku boleh buat dengan elok la.Aku tak harap sangat aku dapat kerja ni.Yang penting aku harap sesangat yang aku boleh faced peng-interview tu dengan tenang,no gabra gabra!Sebab aku jenis tak cuak masa nak tunggu di interview tapi aku akan tunjukkan muka cuak aku tu bila dah faced peng-interview tuh.

Hope aku buat yang terbaik la kali nyh.And nak try pegi interview tuh drive sendiri.Errr,agak agak abang aku nak bagi tak??

Pleaaaaaseee bro....





♥ With love by Nazeyra ♥

5 love(s):

Papa Mifz said...

wah dah dapat lesen yer...boleh la ronda2 lepas ni yer...:)

Hanis MY said...

Omedetou dpt lesen wahh terer skali test jek good luck interview tu wat leklok ada rezeki sure dpt pny!

LYAfrina said...

tahniah dh dpt lesen besar..lps ni seronokla..leh jalan jauh2..

ZF said...

nak pinjam keta saya x...huhuuhu

Pondok Usang said...

semoga segalanya dipermudahkan..

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias