Geng (s)

Sunday, February 5, 2012

Fall in love ker??

Assalamualaikum


Lembuuu!

Hampir hampir nak kena kejar dengan lembu haritue.Aku and my sis pergi joging kat hujung kampung.Nak pegi dating dekat sungai.Tapi on the way tu ada lembu pulak yang tengah makan rumput dalam sawah padi.Aisehhh!

Aku okeh jer dengan lembu,ceewah!Tapi yang tak boleh blah tu bila lembu tu macam fall in love pulak dengan my sis.My sis ke kiri dya ke kiri,my sis ke kanan dya ke kanan.Hah!

Ghupe ghupenyer my sis pakai baju merah ang uuuu!Glia cuak jugak la dekat citu dekat 10 minit.Budak budak yang tengah main dekat citu cakap,ee takut lembu!Hahahaha.Aku memang gelak sakan laaa.Lawak kot.Mentang mentangla baju aku putih jer,hihihihi.

Tapi naseb baik dapat lepas.Bila lembu tu tengok belah lain kami terus jalan laju laju.Hahhaha.

Masa balik,tuan lembu tu dah amik.Dah takda.Naseb baikk.

Memang takkan pakai baju merah lagi pergi joging lepas nie.Serikkkk!




Lembu yang kami jumpa takder la secomels ni.Kalau tidak memang dah fall in love dah.hehehe



♥ With love by Nazeyra ♥

10 love(s):

Papa Mifz said...

Uish mesti lembu miang tuh,hehe

Hanis MY said...

Adeh kawai betul lembu dlm gambar tu... Ada lembu tu tak pakai bj merah pun dikejr huhu... Takut...

umie naziera said...

@Papa Mifz haha,lembu jantan asanyaa

umie naziera said...

@Hanis MY kalau mcm tuu kira dah betul2 fall in love tu,keh4

Nelly The Strange said...

lembu pun nak fall in lov keee ?? hahahaa

lieyana said...

dasar lembu tak berperikamanusiaan . ehh dia bukan manusia kan ? kbye! :D

budak penjara said...

lembu pon cam playboy gtu haha

umie naziera said...

@Nelly The Strange yalaa kot,heee

umie naziera said...

@lieyana hahaha,naseb baik tringat yunk dya bukan manusia ;P

umie naziera said...

@budak penjara nampak mcm miang gituu

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias