Geng (s)

Friday, February 10, 2012

Membesar kuat dan sehaaat !

Assalamualaikum
Entry pasal my sayangs.
Sini gambar time dyorang tecik lagii.

Sekarang dyorang dah membesar kuat dan sehaat.Siap boleh tumbuk tumbuk aku lagi.Ngeee~




Mereka berdua ni lah chef assistant,tukang amik gambar aku,mulut se'baik' mulut aku,sangat rajin melebihi aku,pembakar lemak aku sebab nak kejar satu rumah time buass,jurulatih vokal aku time i have to terjerit jerit panggil dyorang masuk rumah bila senja.huuu.

Dan mereka sangat pantang berjumpa,terlihat,or terpegang kamera,henset or anything yang boleh mengambil gambar.Grrrr~~




Dyorang sangat photogediks.Tapi I sayangs dyorang.Sehari tak jumpa macam bengong dah aku kat rumah sorang sorang.

Btw,mereka ni bukan adik kandung aku pown.Mak aku tolong jaga ja.Tapi dah aku takda adik,dyorang la tempat aku melepaskan gian mengusik budak budak.Nasiblaaa.

Dyorang ni spesis honaq macam aku jugak.Haaiii,banyak mengikut perangai aku budak budak nie.

Kalau bergaduh dengan aku memang nombor satu.Time tu memang berlawan panggil aku hang ja la.Tapi bila nak suruh aku buat susu or teman p bilik air ke,pandai pulak panggil aku 'kak'.huhuhu.Sadiss betul la.





Hariz Izzuddin dan Hafni Khairina.Aku sayang gila dekat budak dua orang nie.Buatla apa pown,tetap sayang korang ketat ketat.Muuuuaaaah!



♥ With love by Nazeyra ♥

14 love(s):

Papa Mifz said...

wah pandai posing yer...ala2 hip hop la pose tuh...hehe

Hanis MY said...

suka gambar seteroberi tu... wahh dah terserlah ciri keibuan i loikee

Wawa Tasliman said...

lol.. sayang korang ketat ketat.. :)

umie naziera said...

@Papa Mifzbab posing serah kat dyorang,saya pon kalah!

umie naziera said...

@Hanis MYheee,ibuuu la sangat :P

umie naziera said...

@Wawa Taslimanketat sangat dah ni eh.. ;D

アヌムちゃん said...

alolo tomeiii!

Botak said...

moto lagi besar dari orangnya., hahahaha..

umie naziera said...

@アヌムちゃん :D

umie naziera said...

@Botakhaha,berangan ja lebih tuu

fadh leyanie said...

boleh jadi ibu mithali la lpas ni..depa mmg comel,,dapat main kejaq2 dgn budak2 ni best..:)

umie naziera said...

@fadh leyanielayan aihh...

LadyBird said...

tahniah akak..

berjaya miliki sepasang puteri dan putera comel.. :D..

umie naziera said...

@LadyBird adoiii,dik,ni bukn anak akak yerr..adik je yerr :D

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias