Geng (s)

Thursday, February 23, 2012

Lagi lerr jatuh hati

Assalamualaikum


Novel lagi! Novel lagi! Dah heboh orang cakap novel ADAM & HAWA pulak yang nak dibikin cerita.



Novel nie memang aku betul betul jatuh cinta.Mula mula tengok cover dya masa aku form 2 dulu memang aku tak teringin langsung nak baca.Ingat cerita ni pasal keagamaan cikit sebab tngok tajuk Adam & Hawa.

Tapi sekali aku try baca,fuhh!Romantiknya!Sweeetnyerr!Terus jatuh cinta.Lain kali dont judge a book by its cover.Bukan dengan cerita tapi dengan si hero Adam Mukhriz.Macam mana ek penulis ni boleh gambarkan watak Adam ni.Nampak real.Macam betul betul wujud ja si Adam nie.

Dengar cita Aron Aziz yang akan mainkan watak Adam.




Waa,sweet la.Haritu dya main watak Seth pown memang superb!Ni plak Adam seorang pilot yang ensem dan ohsem.Adam yang romantik dengan Hawa nya.Ish,tak sabar nak tunggu keluar cita nie.

Seriuus jatuh hati kali kedua kalau keluar cita nie :D

Tapi betul ker Aaron yang main watak Adam nie?Tengok Aaron post dekat twitter beliau satu gambar dengan caption, "Pilot Adam"

Eh,ya la kot.Sebab Adam dalam cita ni memang pilot pown.Tapi Hawa tak taula sapa yang main.Nantila try contact dengan Aaron,heeee.Macam la Aaron tu abang aku.Abang tiri pown belum tentu jadik.hahaha

Nah gambar Pilot Adam






Indah kan ciptaan Tuhan?! ^_~



♥ With love by Nazeyra ♥

10 love(s):

Atiqah Wadiah said...

erkk!!!abg erong ajis saya!!!!heuheuheu

Papa Mifz said...

papa mifz seumur hidup tak pernah baco novel...huhu

umie naziera said...

@Atiqah Wadiaheh,saya punya laaa ;P

umie naziera said...

@Papa Mifzorg laki mmg sussah eak baca novel

syakey said...

ala boring la aeron aziz blakon -___-

semua nak dia. nak lariskan cta la tu. huhu

tapi novel adam hawa best jugakk! :D

Hanis MY said...

wowwi tetiba teringn gak nk baca tp gmana dong wuwu

Umi Anaan said...

pernah baca novel ni..best sgat. betul abang aaron jdi adam ni. excited ni.

alyaclumsy said...

pernah dengar org kata novel ni best, tp tak berkesempatan lg nk baca, hehe. tggu cerita akn dtg jelah!

Wawa Tasliman said...

eh filem ke drama ek?

Nelly The Strange said...

ouch , macam best je !!!

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias