Geng (s)

Wednesday, February 29, 2012

Happy Besaqday

Assalamualaikum




Hepy BESAQday to siapa2 yang sambut besday harinie
kenapa aku wish happy 'BESAQ'day?
sebab orang yang sambut besday harini taksama umornya dalam ic tu
kan kan?
baru nak membesar ghupenyeeee
sebab lahir tahun lompat so korang sambut besday 4 tahun sekali jer,werrrrrr  :D


29.2.2012

special sangat tarikh nie 
sesape yang lahir tahun lompat tahun ni mesti happy 
sebab at last korang dapat sambut besday

i bet your party this year must be kebabooo
4 tahun sekali celebrate mesti kena buat happening2 kan

so aku nak wish HAPPY BESAQday yang ke-5 to my besfwenz
Siti Nurdiana
she's one of those people yang celebrate besday harinie
sebab lahir tahun 1992
yeaah,dya baru 5 tahun.kah kah kah
gud luck in your life,study(soon),and relationship
budax tecik 5 tahun pown pandai realtionship bebagai ek,heeee
(nmpak benar kekejaman aku pegi bold '5tahun',hehe)



but the most importantee is GUD LUCK FOR THE RESULT
grrrrrrr.aku taw kita sama2 cuak kan?

tapi dalam cuak2 tuu aku sempat buat kek lagi untuk ang
ni dyaaaaaa
khas untuk budax 5 tahun
tapi sorry la,kalau ang nak ini kek ang kena tuntut dekat pakcik Google ;p




ouh,btw,selain nak wishh besaqday,aku sebenarnya kan kan
nak mintax maap sebab tak sempat edit blog ang lagii,weeee~~
jangan maraa ya sayangss ;D

and happy BESAQday jugak kepada semua manusia yang dilahirkan pada 
29.2 xkira la tahun bila pown
you are speciaaal :)



♥ With love by Nazeyra ♥

14 love(s):

ZF said...

wah best2... jom g sambut..

kay_are said...

memang muda betul r sape lahir 29hb2 camtu kan? 4tahun baru naik setahun..

umie naziera said...

@ZFalaaaa,xdpt p umah Diana ptg nie ;(

umie naziera said...

@kay_arehaha,baby lagii :D

farah said...

haha...hari besaq diana

TwIstiEs*meSti Mau* said...

they so special from others..:)

hmm..u too!! :)))))))))

アヌムちゃん said...

mmg menarik date 29.2 ni.tapi sedih jgkla bila turn tahun yg xde date ni kan..huhuu.

umie naziera said...

@farahhaha,baru membesar budax tu ;P

umie naziera said...

@TwIstiEs*meSti Mau*thank u :)))))

umie naziera said...

@アヌムちゃん mesti jeles tngok org lain sambut besday,hmm

WuMing said...

Kadang-kadang rugi juga... Mereka beli hadiah bagi orang lain tiap tahun...

Mereka pula 4 tahun sekali...

He..he..he..

umie naziera said...

@WuMingtapi hadiah 4 tahun sekali kena besar punya laa ..haha

Diana said...

hahahaha.. terima kasih syg :D muah kiri kanan.. xpe.. nnty bler2 free edit la eh.. blog aku huduh sgt.. header x cntik.. hewhew.. haha.. xpe.. hadiah aku nak yg besar3 saje k.. hahahahahahaaha.. thank you so much *MAK* ^___^

umie naziera said...

@Dianangeeee~~hadiah xdak okeh..hahaha

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias