Geng (s)

Friday, February 17, 2012

I'm impressed

Assalamualaikum


Rasa macam dah lama xupdate blog,padahal baru 2 hari.haha.Sibuk apatah.

Ohw,kemarin sibuk layan guest dari Terengganu.Uih,sokmo makang ikang laa kemarin.Seronok dengar dya kecek ganu.Sweet.Actually dya kawan my brother,datang sini ada urusan apatah.Heee,kiutt noh ore Ganu =P

Sangat frenly,ramah dengan mak dan ayah aku.Dya panggil mak n ayah taw.Bukan mak cik or pak cik.Waa,budi bahasa budaya kita nie.EH eh,aku nak citer pasal benda lain.

Aku baca post nie dekat sini.Dan aku tersangat laa impressed.Jom layan ^_^*













Tabik springgg toink toink dekat pengukir pengukir superb nie.Macam mana dya boleh ukir pensil yang kecik tuu.Kalau bagi kat aku asah pensil pown patah.Iskh3.

Tak habis kagum lagi nie.Inilah yang dikatakan tangan seni.Aku?!?hahaha.Janganlaaa suruh aku buat benda benda seni or kreatip sikit.Lingkup!!

Korang 'bertangan seni' ark?


♥ With love by Nazeyra ♥

5 love(s):

Hanis MY said...

wow wii cntik danunik huhu tangan patik tak berseni

Nurul Iman Rosman said...

ini dah kes terlbih unik ni,
tak sampai ati nak gune. hehe.

Papa Mifz said...

hebat yer...berbakat sungguh...

cik ika said...

wah...kreatifnye..

littledolphin said...

kawan your brother tu apa cerita?dah dapat nombor?hehe :D

jealous betul lah dengan bakat pengukir seni ni.hebat sokmo! haha

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias