Geng (s)

Tuesday, January 10, 2012

Blues

Assalamualaikum


Mandi pagi tadi *sbnrnya dkat tgh hari dah  tetibe teringat perangai tak senonoh aku dengan kazen aku dulu dulu.Zaman pra-matang.Walapun umor dya tua dari aku,tapi perangai sama ja budak budak dengan aku nie. =P

Kami memang kamceng kalau dah jumpa.Mandi pown nak sekali.Tapi nak jer ek,bukan mandi sekali pon.Tak maw aku mandi dengan bukan muhrim.Eh,melalut sudah.Kazen aku pompuan okay.Gila nak mandi dengan kazen lelaki?!?Kecik kecik biasa arr,time otak tak leh fikir lagi tuu *amboii ayat.

Dekat kampung dulu semua rumah kami nak masuk mandi.Rumah nenek aku tengah tengah,tepi tu ada 2 buah rumah mak saudara kami.So,semua rumah kami nak try mandi.Teruknya perangai.

Sekali ada pagi tu,eh,dekat tengah hari jugak la *smpai sekarang dya mandi tgh hari,aku pon,haha kami decide nak mandi dekat umah mak saudara aku.Dah tak nak mandi sekali kena amik turn la kan.Dya masuk mandi dulu.Aku masuk jambam sebelah tu ha.Tiba tiba dengar dya menjerit...

#  loghat Kedah sikit naa.

"Woiii,sejuknya ayaq"

"Hahaha,biasa la wei pagi pagi,tapi pagi la shangat kan"

"Tapi sejuk weii,hahah"

"Hang mandi pakai apa?"

"Tak pakai apa pon"

"Cisss,tak guna."


Hehehe,to my kazen.Jangan marah ek.Aku tetiba ja teringat benda ni,tak taw la ko ingat ke idak lagi.Tapi ko tak pernah baca belog aku kan,so rasa selamat di sini. =P



Moral of the story : ?#$#%^#@$%

p/s : hang buat lagi tak macam tuu??hahah
♥ With love by Nazeyra ♥

7 love(s):

Cikpuan rara said...

hehehehe dulu kecik2 mmg mandi tak pakai apa.hehehe

umie naziera said...

cikpuan rara :kecik2 mmglaa..tp ni dah separuh matang dh nie,,hahah

Papa Mifz said...

mandi bukan mmg tak pakai apa2 ke?

ZF said...

!@#$%^&*()

syahirooAhmad said...

suatu ketika dulu pikiran masih kekanak2 kan.. :D tu yang selamber gaban je..

umie naziera said...

papamifz : opss,tah,haha

zf : aku xfaham bahasa isyarat tuu..heeee

umie naziera said...

syahiroo :time tu dah terlebih besao dh ..hahah

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias