Geng (s)

Friday, January 20, 2012

Gila dengan mereka

Assalamualaikum


Yeah,rasa sangat malas untuk menaip.Sebab saya bukan suka menaip macam sis Nisa Kay tu..huhu.

Tapi tapi tapi,kemarin aku puas buat gila dengan mereka mereka iaitu sayangs sayangs aku Diana,Ahine n Sarah.Buat gila dekat bank uuu!!

Sebelum tu curik curik masuk dalam sekula sebab nak amik markah kokurikulum.Kalau bukan sebab kena isi untuk UPU memang tak ah nak balik sekula,seggan aih!Dah la terpaksa melarikan diri sembunyi dekat tandas bila dengar suara 'mummy' kami.

Serius cuakk kan Diana?Yang 2 lagi bersenang lenang dalam kereta.Eeee.,aku cepuk kang!haha

Lepas tu kan,kami pegi bank.Aku amik 2 nombor,kunun 1 nombor untuk 2 orang laa.Tapi kan,,dyorang beli nombor pin tu sekali gus.Nombor yang satu lagi free.

Yaaaa,dua kali kaunter menjerit memanggil nombor yang aku pegang.Tapi kami masing masing buat muka huduh nak tahan gelak.Terutama sekali tuan yang menulis.Huh!

Kenapa kita sangat suka buat gila walaupun di tempat awam.Tapi best la weii sebab lama tak buat gila macam nih.Jom la buat selalu.

Dan kemarin start keluar pukol 1 sampai balik umah 11.30 malam aku kena kucaii teruk dengan sayangs sayangs aku nih.Aku taw korang lepas geram sebab sebelum ni aku yang selalu kucai korang kan kan.Buwearkkk! =P

FYI,'kucai' disini bukan daun kucai yang orang buat cucur udang tu yer.Bukan jugak yang sinonim dengan perkataan 'mengacau',iaitu perbuatan seperti mengacau daun kuah dalam periuk or anything sewaktu dengannya.*malas pulak nak cari maksud sebenar dalam kamus dewan edisi kelapan.Kucai disini bermaksud seperti mengusik or bermulut puaka terhadap masing masing.

Aku kena usik sampai blushing kemarin!Huarrrgghh!

Takpa takpa,aku redha ja kemarin.Nanti aku kucai korang lagi terukkk.Grrrr.Muka marah kalah angry bird nih.Mak korang marah ni.Tapi aku taw,korang tak pernah takut dengan mak ni kan.Sedihhh :(

Takpa takpa,aku sambung lagi cerita nie nanti.Cerita dimana kami bergedik selain Jakel.Sampai pukol 11 kami balik dan aku tak text dengan Mr. Shy aku.Huhuhu.


muka pantang nampak kamera n cermin

Kenapa la korang taknak jadi kum kum.40 hari tak payah tengok cermin,heheh

Sudah sudah la merapu Umie.Babaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiii.


to be continued here...


♥ With love by Nazeyra ♥

9 love(s):

Botak said...

borong kain kat jakel ke? hahahaha.. :))

nasha sanza said...

shopping hilangkan stress kan dik?:)

Nurul Iman Rosman said...

hamboi, kemain lame hang kuar shopping ye.

padan muke kena marah dengan ur sayang2. hehe . gurau2 ;)

umie naziera said...

botak : org lain yg borong,kami geram jerr tengok kain2 dkt citu,huh

nasha: betul2,mengisi masa yang tersaaaaaangaaaat la lapang nih,heheh

umie naziera said...

nurul iman : sayangs2 sya mmmg nk kena..hahah

Hanis MY said...

happeningnya best fwen forever ni...

umie naziera said...

hanismy : happening dan pening...

Caythrine Amanda said...

dik kat jakel tu ade promo lg x?nak terjah xkesempatan jek...

umie naziera said...

@Caythrine Amanda : kami gila kamera,dah xtngok dh promosi2 tu semua..hahahha

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias