Geng (s)

Monday, January 23, 2012

Tolong JAKEL! Tolong bagi jobs untuk kami!

Assalamualaikum


Oh yeah,lepas entry gila aku terlebih rajin mengupload dengan kadar super duper lembap gambar yang seterusnya pulak.

Ini kira potfolio la untuk mintak keja part time dekat JAKEL.Aku hanya photographernya sahaja.Sebab aku teeeeerrrsangatlaaa kurang suka bergambar.heeee,

Inchik JAKEL,tolong la judge model model tak cukup umur dan pengalaman nie,yang ada hanya la 'perah santan' aka 'perasan'!



750 hinggit ja untuk 3 orang??laii laiii.Sapa maw?!? =P



photographer hanya menampakkan sisi gelapnya tepinya sahaja.


Gambar ini diambil selepas 40 hari berpantang tak tengok cermin macam KUM KUM.Jangan risau,mereka tidak akan jadi seperti  ~tangan didada,mata ke atas.juling~



Kain dekat JAKEL tak cun pown.Ooopss!Tapi kain lace yang buat baju pengantin tu aku suka.macam nak beli jaa. Haipp!Taboh maw


Model dan photographer yang keletihan.Duduk dalam hujan sebenarnya tu.Selsema sampai sekarang!!



Merewang dekat City Plaza.Macam orang gila jadikknya dalam tuh.Hingaq habaq haang!!



Makanan yang disponsor oleh mak Diana.Akibat keletihan kutip gambar,kami terjah la TESCO untuk kutip lemak pulakk.Weeeee~~

Lepas tu berhambus balik Perlis.Tapi tak balik rumah lagii.Pegi posing dekat tepi traficc light.Eh,ada dataran okeh,bukan betul betul tepi trafic light.

Naya la tepi trafic light,tak pasal pasal polis trafik pula yang bertandang.





Motip sebenarnya nak tunjuk gelang.Kami rembat sama sama dekatttt...err...dekat...aku tak ingat kat mana.Hhahaa =P

11.30 baru sampai rumah.Anak dara apa nih??Aku jarang keluar rumah dengan kawan balik malam kot.Kadang kadang jer.Mak jangan marah yerr? Peace ^_~




p/s : Abang dekat JAKEL jeles tngok kami kutip gambar,huih!



♥ With love by Nazeyra ♥

6 love(s):

Papa Mifz said...

Pandai msg2 pose ambik gmbr yer ;-)

eLLa n aLia said...

comel2x.. :)

Hanis MY said...

dah boleh jadi model semua ni tak kurang juga calon menantu hehe...

umie naziera said...

@papamifz : kami dan kamera xdpt dipisahkan..hahah

umie naziera said...

@ eLLa n aLia: haha,mestilaaa =P

umie naziera said...

@hanis my : anak2 hantu semua nii..hehehehe

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias