Geng (s)

Tuesday, September 20, 2011

Ini bukan cobaan..ini Percubaan STPM derr!


Arinie trial subjek computing
calon dalam Perlis nie cuma 2 orang sahaja!
aku dgn my frenz
tapi buleyh dya xmai amik exam ?

Macam cibai arr
aku punya boring jawab sorang2 dalam dewan exam
dengan cikgu jaga aku sorang jer
maluu bai!
orang lalu tengok pelik jerr
macam pesalah juvana la pulak

Macam mana nanti nak jawab dalam real STPM?
aku nak nganga sorang2 jugak kah
kalau dya keluar form 6
pegi SPA dya tuh
memang aku sorang la dalam Perlis yang jawab exam computing nanti

so

'My dear frenz',nie trial negeri
jangan la buat sesuki hati lu saja
teruk aarr lu nie
kalau xreti jawab pung mai la jawab ckit2
janji ada markah,jangan kosong,zero!
aku pown bukan reti jawab sangat
haii..lantak lu la derr..


p/s: dah balik awal lepas exam,tolong mak masak ikan bawal masak sos sambil sebelah tangan makan jagung rebus!cayalahh..

♥ With love by Nazeyra ♥

7 love(s):

ZF said...

patut dapat pelajr terbaik subjek computing ari tu.... rupanya dua orang jer????

aiman fanboy k-pop said...

heehee..kesian kena jawab exam sorang2..ada hantu tuhhh..........do the best in ur stpm akak...chaiyookk!

umie naziera said...

zf : memang la,hahah,sebb tu la markah tinggi ckit kira pelajar terbaik..muahaahaha

umie naziera said...

aiman : tima kaseh,insyaAllah i'll do my best..btw,mana da hantu siang2 mcm tuh..hahah

cindysherinta said...

Boleh minta kertas percubaan computing tu?

Umie Artoqiemie said...

cool ape sorang2 jawab exam.. gilaaa. ade gak eh kes camni..takpe,, style ape juvana..

umie naziera said...

haaha..macm2 la ko nie umie..hahah

btw,cindysherinta,nk betul kerw..hahah

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias