Geng (s)

Friday, September 9, 2011

Sebab nie la Pengajian Am xpernah dapat CEMERLANG!! camwhore memanjang...

Aku sudah start  pening kepala
ari Isnin nie sudah boleh jadie gilaaaa
apa nak jadi pown aku xtaw daaaa

Dah start trial STPM tapi apa pown xprepare
cikgu punya otai,mentang2la dya buat skema jawapan
dya kasi soalan spot dekat kami 
cyunk cekguuu!!*bawu gedik nak cyunk*
babap maw!!?

Mood rajin pegi study dekat library
sampai sana start study dengan majalah Jelita dan Wanita..hahhaha
*uihhh majalah Wanita doe*
lepas tue bawu buat 5 soalan geng sampai
so teruskan dengan perbincangan
tapi paling lawak amat serius perbincangan kami itu!
*sebelum nie mana ada perkataan 'serius' dlm kamus geng kami*

Dah sampai semua,syaitan pown makin banyak
mula la dengan lappy,pastuh gelak2 dekat pic aku
*ada ke patoot,,grrrhhh*
Pastuh mula plak idea gilo,buat tangkap pic candid pulokkk
abih bercamuk buku dekat library*okeh aku tipu*
Macam2 posing daaa,sempat pulokk upload dlam fessbuk
memang poyo arrr



Poyo x kami??!
nie macam mana nak berkat belajar nie
dah la selalu 'pinjam' novel library
Elok la sangat,pegi library patot study ,kami dok berposing plak
naseb xkena bantai dengan abang guard kat citu

Cikgu Anuar oiii,macam nie la perangai anak2 murid cekgu taw
kelas xmasuk,study pown malaih!!hehehhe
Tapi kami tetap study kat rumah,sajo jo bila dah jumpa macam2 perangai gilo
tanduk kat kepala dah panjang sejengkal dah pown
bila nak cantass pown xtaw!!

Anyway,aku doakan kita dapat buat yang terbaik dlam trial nie
nie dah kira penentu kita jugak nie
main tetap main k!!
hehehhe 
chaiyokkk,gud luck!
(,")


♥ With love by Nazeyra ♥

2 love(s):

ZF said...

ish3... ada kepatut...

umie naziera said...

macam xkenal adik2 ang tuh..iskh3

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias