Geng (s)

Tuesday, September 27, 2011

Yes Boss!


Kali nie nak taip laju-laju sampai tergolek pown xper
ritu aku dah review pasal citer Gelak Tergolek
kali nie pasal novel Yes Boss! pulak



kali nie bukan citer gelak baring
tapi cerita cinta yunk happening n ada la humor cikit-cikit
tapi best sangat citer nie
sapa xnak dapat boss yunk encem,macho n lengkap semuanya
aku pown,ada orang nak x??heheh

Aryana kalau dengan boss dya mna boleyh cakap yunk lain dah
"Yes Boss!" itu jer yunk dah tersemat kat otak dyer

kalau nak review lebih lanjut pasal novel nie
klik je dekat belog penulis dya
penulis citer Baju pengantin Mak andam,2 x 5,Iman Suraiya yunk best seller tuh
kat cini
http://starluvu.blogspot.com/

ok,babai!!

p/s : nak perah otak study plak nie,study ker??



♥ With love by Nazeyra ♥

2 love(s):

hamzah ian said...

serius aku takde tv..

umie naziera said...

nie novel bukan drama..hek4

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias