Geng (s)

Monday, October 10, 2011

11.10.2011 _______ our sweet first anniversary


Tajuk dah bajet minah celup dari Scotland tapi sory aku tulis BM jerr
sebab xpuas citer pasal menatang nih kalu dalm bahasa penjajah,oppps!!

Anniversary kejadah apa plak kan?
aku mna ada boifrenn,tunang pown belum
,kahwin lagii laa <===ada angan2,hmmmm

Annivasary kami n the geng,i mean satu kelass masuk bilik pengetua
kes???apa kes??
tuang sekolah kerap sangat...
haisyyy,apa nak jadi budak budak pra-u ni xtaw

memang cuak bila dengar pengetua nak jumpa semua budak kelas 6 rk 1 pukol 12
seyes muka masing masing blurr,pucat barangkali
tapi dah namanya budak budak
tetap buat buat havoc konon rilex arr

masuk ja bilik suasana jadi serram derr,senyap sunyi
dya post mortem sorang sorang n tanya sebab apa slalu xmai sekolah
biasalah,penuh dosa kami buat
nak papoi bagi alasan malaih mai sekolah?

tapi paling xtahan kat dalam tuh bila dya cakap benda yunk lawak ckit
kami xboleh nak gelak
adoiii,terdera perasaan wok!
kalau nak gelak,bantai semua gelak
gelak sorang sorang cari nahass!!

dekat dua jam dalam bilik tuh,dah la xbuleyh duduk
sapa nak bagi duduk bila buat salah
akhirnya boleh keluar jugaakk
tapi selepas mengisi borang 'bakal graduate dr sekolah' la
borang tukar skolah la ngoks
dah keluar masing masing xketahuan kelaku nak buat
nak gelak or nak sedih or nak wat donknow?
hahhahahha

seyes aku start jadik jahat sejak naik form 6
dulu dulu aku budak baik yunk innocent 99%
tapi dah besaq nih kelaku makin pelik
huisyhhh,bukan jahat
nakal tapi manja!!

xsabar nk tnggu hari bersejarah tue
nak sambut macam mana ek?
nak sambut dengan pengetua,dya dah jadik big boss dekt jabatan pelajaran perlis skang nih
pengarah jabatan pelajaran perlis wok!
sambut dengn pengetua baru la,baru ja masuk minggu lepas
nak p buat buat kamceng dengan dya la..hahha

btw tarikh nie cantikkan?
ada manyak number '1'
dan banyak jugak tragedi yunk sendiri cari penyakit
berlaku pada tarikh yunk ada '1'
haisyy,kami memang cuak dengan number nih

to my lovely sweety hunny bunny frenz
skarang nih xmo dah nakal nakal
sebab sebulan ja lagii pastuh kita hooooreeee!!
but before that we have to struggle for this
just be patient for one more month

nah!!nie hadiah graduasi untuk korang



p/s : hadiah tu untuk graduasi kita xlama lagi..hahah

♥ With love by Nazeyra ♥

3 love(s):

Hanis MY said...

Sweetnya Ada anniversary lg I likeee...

umie naziera said...

hehhe,,annivesary buat honaq!

Yan said...

salam kenal.

wah siap ada anniversary ye..

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias