Geng (s)

Saturday, October 22, 2011

Medicine Post





I cucuk cucuk my father with all this kind of thing.Err!What a great!Bukan sesaje I cucuk cucuk this thing okay.My father really needs this to control the sugar in his blood.And if he didnt take any kind of food after this injection,he'll down with a syndrom call 'hypo' or something like that.

Fuhh!!Penat sudah merapu gaya London.Aku nak citer pasal insulin je.Lebih lebih speaking London to apasal? *pasal aku sendiri xfaham aku tulis hape.

Nak share kegumbiraan akuh bila dapat cucuk orang.Ade ke patot!Tapi seyes aku sangat bangga bila dapat cucuk orang.Dulu dulu *sampai skarang*cita cita aku nak jadi nurse.Tapi apa kejadahnya nama aku tak lekat lekat dalam sistem SPA.Berkali aku apply untuk nurse dgn jawatan lain.Habuk pown tarak!!

Orang kata nama aku start huruf 'U' kot,belakang belakang sangat,sb tuh komputer xpilih.Pilih kasih ar ko komputer!!

Aku start cucuk bapak aku lepas dya operate mata bulan 3 dulu.Sampai skarang dah 8 bulan ar aku jadi nurse private nih.Mula mula asa cuak la jugak.Takut bila cucuk tuh keluar darah.Tapi disebabkan aura nurse yunk begitu kuat dalam hati*tetibe,aku cucuk jugak.Sampai aku skarang seronok pulak main cucuk cucuk nih.Heheheh.

Tak tahu la pulak bila aku sambung belajar nanti sapa yunk nak tolong cucuk.Sebab mak dengan abang aku xberani.Aku sorang je ada bran *ceewahh!Aku rasa macam dah expert la pulak dengan jarum nih.Tapi jarum insulin je la.Kalau nak amik darah orang,xbrani bhai.Maw mati orang tuh bila abih darah dya keluar kalau aku amik.Pengsan lagi kacau.Bukan orang tuh,kalau aku yunk pengsan,haru!!

Tapi persoalannya disini,apa kena mengena tajuk dengan entry yunk aku tulis nih?Tak ada info pasal medicine pong!Wawawawa.Pandai pandailah korang baca.

Babaaaiiiii!Mmmuahhh..*eeu,gediks!


p/s: masalah nak cari baju graduasi dah selesai,yeahaaa!!


♥ With love by Nazeyra ♥

5 love(s):

Hanis MY said...

Mujur ada eyra berbakti pd ayah... Akak kalau kn duduk mesti pndg tempt lain tk snggup tgk wuwu

nelly said...

nelly dari tadi fikir nak cerita apa ni . haha

umie naziera said...

hanis my:kena brani jugak laa..nak jadi nurse la katakan

nelly:fikir fikirkan dan selmt mmbaca!

budak penjara said...

cucuk satay aku penah la..hehe

umie naziera said...

budak penjara:aku lagi la pernah,wawawa

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias