Geng (s)

Tuesday, October 25, 2011

Choclairs


Semua orang suka Choclairs
nak nak lagi kalau dapat free
ye dak??
tapi bila orang bagi kat kita Choclairs yunk 
plastiknya saja Choclairs tapi dalamnya kertas??
agak agak marah dak??
compem marah kan

tapi..
apa aku kesahh!!

Aku tetap nk bagi jugak
dan aku dah buat pown!!

Aku n the geng punya la hati hitam koyak koyak kertas
sumbat dalam kulit Choclairs
Itu okehla kan
tapi bagi dekat orang pulak tuh,sakann!!

Kami buat masa ada pameran MARA ritu
dalam dewan wok!!

semua lapaq cekelat 
yunk real Choclairs dah habis geng aku sapu
tapi budax laki pulak mintak,keciann pulak dekat dyorang
so kami decide nk bagi la kan
sebab tuh kami kami ada adakan Choclairs tuh

bhahahahah
dah elok amik,pegang pegang
cisss!
kwanghajo hampa nih

tapi aku paling kecian dekat Din
dya memang nak cekelat tuh betul betul
skali kami bagi yunk tipu!
tross dya lempar plastik tuh
dya cakap "aku xmo duduk dengan budax mental mcm hampa nih"
kahkahkahkah
punyala kami bantai gelak

Esok tuh aku bagi Oreo dekat dya
tebus kesalahan,ecece
mula mula dya malu malu
pastuh abih pulak dya makan

Haiiii,nasiblah korang dapat kawan macam kami nih
honaq nak papoii,
tapi kami honaq honaq manja taw!!
heheh,xmo sentap sentap yer


nah!tinggal sebijik lagi Choclairs

♥ With love by Nazeyra ♥

5 love(s):

♥Lady Ainaa♥ said...

hahahaha...good idea!!! bolehlah menyakat kwn2 U sy t..hahahahah...*Thumbs up*

ZF said...

nakal betul mak and the geng ni....

nelly said...

hahaha ..
nelly kalau beli cekelat tu , ary2 beli 10 biji kat sekolah . tapi , tak puas ~~~~

:p

Umie Artoqiemie said...

mental tu yang best.. meriahhh ohsem gitewww

umie naziera said...

lady aina: jgn cri pasal~~hahah

zf : biasalah budax skulah

nelly : umie pown suka bwk g skulah tp xcukup,kawan2 tibai dulu..hahha

umie : bahasa halus tuh,kalau dya kata gila?hahha

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias