Geng (s)

Monday, October 3, 2011

dup dap dup dap! Excaited + takoot


Sebulan ja lagii?memang xpercaya

macam baru jerr aku larik dari UITM dan masuk tingkatan 6
macam baru jerr aku jumpa geng geng baru yunk sangat honaq @ nakal
macam baru jerr kami main main bergembira dalam kelas
macam baru jerr kena panggil dengan cikgu tuang perhimpunan beramai ramai
macam baru jer masuk bilik pengetua satu geng
macam baru jerr kena kejar dengan cikgu disiplin
macam baru jerr,err,xingat dah!

semuanya macam baru sangat sangat
pejam celik pejam celik dah bulan 10
bulan 11 exam!

tadik cikgu dah edar jadual exam STPM 2011


start 21.11.2011 sampai 14.12.2011
lamanya..tapi 
naseb baik ada gap antara tarikh ni
kalau straight exam memang pecah kepala hotak

yunk xbestnyer banyak exam waktu petang
time tu la nak tengok sinetron kat tv3
time tu jugak la kilang taik mata bukak
tambah tambah paper sejarah
hisyyy serram
apalah kementerian tetap macam tuh
tapi tetap kena faced benda nih
mana boleh larikk
haiyakkk!!
wish me luck baby!!


♥ With love by Nazeyra ♥

5 love(s):

afif_bob92 said...

aku doakan kejayaan ampa seua weiii/// ak rindu ampa weii.. teringat gak laa geng kita dulu masa form 4 n 5 dulu... wish ampa semua buat elok2...

umie naziera said...

ya bob!kenangn dulu memang best dan xmngkin kita lupa..wish u luck too

syakey said...

all the best umie naziera!! ;)

Hanis MY said...

Ganbatte kudasai u can do it girl!

umie naziera said...

tenkiu2

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias