Geng (s)

Wednesday, October 26, 2011

Siap jugak assignment STPM!!yaeahhh..

Assalamualaikom..

Heee,akhirnya siap jugak assignment aku yang tiga tuh.Multimedia,Database dengan Programming.Yang programming,part last cikgu yang tolong buat.Susah sangat coding dyer.Thanks cikgu!!Sayang cikgu Hamidah,heee!!*baru ko nak sayang cikgu,hahah


Sambil dengar lagu hindustan.Humko Hamise Churalo,dilme kahi tu chupalo~~~~~

Gunting gunting kertas untuk buat cover cd.Perhatian!Bukan cd lucah ye.Cd nie untuk hantar dekat lembaga lembaga dkt keyel nun.Untuk STPM lerr.Haiii,dah print nak soft copy lagi,susah betol.





Siap jugak akhirnya kan.Berapa hari kena kuarantin minggu lepas.Brapa banyak kelas aku miss minggu lepas *padahal seronok,opps.


Lepas nih kena tumpu dekat study pulak.Ni yunk lemah nie.Baru pegang kertas soalan ckit,ternampak nampak je netbook nie lambai dekat akuh."Bukakla kau!bukakla aku!"Aku yunk sensitip ni pown bukaklah kan.Aku xboleh dengar orang merayu dekat aku ni.Kecian laa~

Cehh!!Alasan!

Babaii ^^
♥ With love by Nazeyra ♥

5 love(s):

♥Lady Ainaa♥ said...

wahhhh student stpm tuu..hehehehe....Do de best yew t..^.^...

Umie Artoqiemie said...

gila best kene kuarantin.. aku suka weh hahaah.jangan dengar lagu hindu banyak sangat k. haha.

umie naziera said...

lady aina: insyaAllah i'll do my best

umie:lagu hindu layan beb..gua kan jiwang..ecece ^^

syakey said...

all the bestt!! jgn malas2, blaja mesti kena sukaaaa

;D

umie naziera said...

syakey:tenkiu2,gd luck to u too

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias