Geng (s)

Friday, October 14, 2011

"Cikgu!Ada orang gaduh gaduh tarik rambut.."


"Cikgu !Farahin dgn Nisha gaduh tarik tarik rambut".

Then cikgu pegi tengok dekat kelas dan...

"Heppy birthday to u
heppy birthday to u
heppy birthday to Cikgu Harishah
heppy birthday to u"

Cikgu dah macam nak nangis sebab terharu.Dya terkejut sebab our big boss cakap ada budak gaduh rupa rupanya nak sambut besday dya,hehehe.Pandai sungguh berlakun budak tuh sampai cikgu percaya.Kami just nak wat suprise besday cikgu 13 Oktober.Tapi baru taw so buat 14 Oktober.Beli kek malam n buat kad dekat sekolah pagi tuh.

our big boss


Tadaaaa...

Budak jiwang reka ayat


Xmo cakap panjang,so layan gambo je la

birthday girl

kelas yunk merahnya mak ngah!!

cantik x bulat2 dekat dinding belakang tuh,heeee


nak juugak


3 pengganas,eh,pengawas!


budax noty suke calit calit kek

muka terkejut sebab cikgu sejarah masuk

Lepas tuh abih la sesi bergambo kami.Cikgu siap senyum senyum lagi tengok kami dok gila lensa!wooo.jangan jeles cikgu!!

tapi aku jeles sebab xsempat amik pic dgn kad nih,nak balik cikgu...heee

So,hepy besday cikgu Harishah.Terima kasih sebab cikgu sudi ajaq kami walaupun kami yunk slalu dok usik usik cikgu sampai cikgu nk baling botol ayaq mineral dekat kami.Heeee...Tima kasih sebab sudi ajaq kami lagi walaupun time cikgu tnya soalan kat kami ,kami jadi bisu dan cikgu terasa nak baling marker pen dekat kami...*kami taw cikgu melawak sajaa* Terima Kasih Cikgu dan Selamat Ulang Tahun!!luv u..



♥ With love by Nazeyra ♥

8 love(s):

Hanis MY said...

Bertuah cikgu dpt student cm korng tau...

umie naziera said...

hihihi..maceh maceh

♥Lady Ainaa♥ said...

Wahhhh....happynyew!!!!! Bertuah cikgu dpt sambut bufday...Rindunyew zaman persekolahan.... T^T

ZF said...

best nya.....

ahin cas-zandra said...

babe sweetszz sgt2! haha

umie naziera said...

lady aina:
zaman sekula memang terbaik

ZF:
rugi la koo

ahin:

sweetz la cgt,heee

アヌム ちゃん said...

best2..mmg ptut cikgu terharuu..huhuuu

umie naziera said...

hehehe,tima kaseh..kena hargai guru

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias