Geng (s)

Friday, October 28, 2011

LEGOLAND

Dolu dolu tak puas main lego
dah besar besar nih tngok adik aku main,teringin pulak
punya pulun sensorang aku buat menatang menatang nih
adik aku tngok saja,jeless ar tu!!
kakak pinjam sat na,dulu tak puas main!

buaya darat kena sumpah! *tu la,permain kan lagi hati wanita~lagu Hey Ladies plishh

tutt!tutt!*aku lupa bunyi ketapi mcm mane

kereta kebal AS yunk aku dh amik alih

itik umah tok aku nie,sebab xmo kena sembelih dya kena sumpah jd mainan adik aku!

emmmm..apa nih?

okeh,ni adik aku buat
xcantik pong!aku buat lg best
*sambil gesek gesek hidung gaya orang hebakk!

tadaaa~~raksasa yunk disumpah oleh abg Ultraman!

Eh,abang aku pown teringin nak main jugak mentang lego nih
aku cakap dekat mak aku
"tu la,dulu mak xbeli dekat dya bg main puas puas!"



p/s: adik aku bengang bila aku musnahkan bentuk2 nih semua,dya suruh aku buat balik..sory na cyunk,malaih!!boleh gituw??


♥ With love by Nazeyra ♥

8 love(s):

♥Lady Ainaa♥ said...

wahhhh!!!! comeynyew!!!! terrorlah....sy smpai skunk msih xreti nk membinanyew...so bina bende yg x nmpk rupalah..hohoho..GOOD JOB DEAR~

umie naziera said...

tngok kertas la kak..kalau tidk sy pown xreti,bukn jadi lego,jdi logo kang!1

nelly said...

nelly fanatik betul mainan ni dulu ! hha

umie naziera said...

fantastic!!

Hanis MY said...

Betulla dulu suka sgt main Lego... Kreatifnya siap Ada itik Dan buaya sumpahan lg lawak la...

umie naziera said...

tima kaseh..sy dulu xigt pernah main ke x..haha,keja nak main masak2

nazirulhazwan~ said...

dulu mak saye tak beli pon lego.sob sob.

umie naziera said...

alolo,ciannya!beli la skrang,tebus balik..heeeeeee

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias