Geng (s)

Sunday, October 23, 2011

Cutiii


Oh,esok cuti erk?hahhaha
nikmat nikmat~~

Tiap kali tengok kalendar time masuk bulan or tahun baru aku kira cuti dulu...ingat ooo tarikh tarikh cuti nih...
tarikh exam xder plak aku nak ingat

Haaa,baru aku teringat *okeh dah mula masa cuti Nuzul Al-Quran bulan puasa lepas...aku kena jaga bapak aku kat hospital,aku amik turn la sebab hari tuh cuti...Aku bangun awal sebab..nak online,citu line lajuu derrr...mana tahan xonline

Tapi tetibe pukol 7 lebih camtu aku dapat call, its Farahin..aku hairan jugak minah nie call aku...memang xpernah la dya nak call,slalu mesej jer.JIMAT @ KEDEKUT!!

Ahint : Wei,ang dok buat apa?*suara seriuss

Aku : Aku kat hospital la,baru bangun.Dok online.Awat??*seriuss jugak

Ahint : Saja la call.Xdak apa.

Aku : Haaa,ang nak p sekolah erk?? *seyes time nih aku dah xtahan nak tergelak

Ahint : Hahahhahaha,kuang asam tol.Siap nak pakai baju dah.Xdak sapa pown gtaw aku nih.*baru taw nak gelak

Walaweiii,lawak siot.Tu laaa sapa suruh xp sekolah sehari sebelum tu.Tapi aku bantai gelak gila.
Macam nak gelak guling guling sambil tekan tekan perut!

Tapi masih ditahap kesedaran yunk tinggi sebab 
masih awal awal pagi.Tambah tambah lagi dalam ward woiii!!Satgi pesakit bertambah sakit lagi haru.Kalau pesakit lagi sakit okeh lagi tuu.Tapi kalau nurse hantar aku dekat ward belakang macam mane?Ward pskiatrik!Pediatrik okeh lagi,psikiatrik kacauuu!!

Okehy,buat my best frenz Norfarahin.Jangan dok buat dah perangai macam tuh.Kalau buat pown,ang jangan kantoikan diri ang sendiri dengan menelefon akuh.Hahahah.

Jangan marah yer cyunk ^^

p/s : happy deepavali untk ang!


♥ With love by Nazeyra ♥

5 love(s):

Umie Artoqiemie said...

cuti-cuti malaysiaaaaaaaa

ZF said...

hahaha... lawak betol ahin tu....

nelly said...

hahahaha . like la ! selamat bercuti tau !

Hanis MY said...

hehe comel je...have fun eh..bestnyaaa cuti2... wuwu...

umie naziera said...

umie : kalau cuti 9 bulan nnti baru boleh di pnggil cuti2 Mesia

zf : adik ko memang gitu,hehehe

nelly : selamat brcuti gak

hanis my : nati akak habis blajar cuti la puas2..hehehe

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias