Geng (s)

Sunday, October 30, 2011

Adik beradik! lain mak lain bapak!

Aku dah lama tengok dyorang nih.Muka nak sama.Agaknya ini la yunk dikatakan dalam dunia nie ada 7 orang yunk muka sama.


Okeh yunk first nih kira mak saudara aku la.Sepupu mak aku.Muda lagi ni.Aku panggil dya Cik Ta.Ni aku curik gambar dalam fesbuk dya.Ampun,ampun!!Jangan marah ek.

Ni gambar dya masa dya travel ke Amsterdam.Dya ikut suami pegi Lanchester dulu.hujung taun lepas baru balik mesia.Kiuut la walau anak dah dua.



Yunk nie pulak aku tak tahu nama apa.Hehehhe.Owner Simplystyleshop.Kiuut jugak akak nie.Suke tengok.Try la usha on9shop dya nie.Best best shawl dya.



Yunk ni pulak penulis blog frommetoyou85.blogspot.com.Ada yunk dah kenal agaknya.Duduk Japang oit.Best giler.Aku jeles tengok orang yunk boleh merantau luar negara nih.

Cehh kau Umie,Uitm Sri Iskandar,Perak powng kau lariii.

Sama ark? 3wanita berbeza latar belakang dan langsung xkenal satu sama lain tapi muka hampir sama.Ajaib kan?Subhanallah!!

Memang nak serupa tapi tak sama la muka dyorang.Jeles aku nengok.Aku nak ada kembar jugak.Eh,ada laa.Kejap ek....


Ni haa.Banyak sangat orang kata kami nie macam kembar.Farah nama minah nie.Even masa sekolah dulu time sukan ada senior senior lelaki tanya kami ni kembar ke?Kami jawab yess,tapi lain mak lain bapak.Heee~~

Kami ni banyak buat benda serupa,sekolah rendah sama sama.Sekolah menengah satu kelas.Dapat masuk Uitm sama sama.Tuang Uitm powng sama sama!Hebakk kan?

Eh,ada lagi pulakk


Haa,yunk nie dyorang cakap mak aku.Orang tanya nie mak ko ke Umie.Of cos la tak kan.Mak aku kat umah la,suri rumah xde tangga,ni cikgu aku doe!

Seronok kan kalau ada kembar betul betul.Nak nak lagi yunk seiras.Layan ah!



♥ With love by Nazeyra ♥

13 love(s):

nazirulhazwan~ said...

muke guwa same dengan hugh jackman.org katela.hehe

Daddylicious said...

hehe.....macam2

ZF said...

ummi dah jumpa 3 lagi 4 jer nak jumpa...

umie naziera said...

nazirulhazwan:ye ke sama??

daddylicious:macam2 ke semacam..heee

zf:tu la,,tengah memburu skarang nie..haha

Umie Artoqiemie said...

memang samaaaaa...HAHAHHAHAAHA.. aku dah jumpa 7 dah weh..banyak yg sama muka kau duk luar negara :D

umie naziera said...

aiyooo..apa tuh!!

Papa Mifz said...

salam konal...

papa mifz tgh belajor teknik nk dapat anak kombar...:)

littledolphin said...

SAYA BARU JUMPA DUA ORANG T.T

Nak cari kat mana lagi ek?

Hanis MY said...

tak pernah jumpa lg...best kalau boleh jumpa suruh la mak eyra jumpa cikgu tu hehe..pastu ambil gambar kenangan...

umie naziera said...

papamifz:anak kembar comey

littledolphin:cari lagi erk!

hanismy: nanti berebut mak pulak..hhaha

Aiman Isa said...

peladuk 4 serupa :D

btw.. frommetoyou to mmg kenai lama dah..

tgk tarikh post, 30 oct,, tapi header tuh, header dia yg lama..

perasan tak, blog dia dah takda sekarang ni.. ?

T_T mana dia hilang T_T

syakey said...

sungguh aih, nak samaa, memang hampir2 sama sangat

umie naziera said...

aiman:taw tuu header lama..entah hilang mna blog dye..rindu post dr Fukuii

syakey:tiga2 comey

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias